Ξεφτίλα! Δυο …πρόεδροι μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα!


«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η κόντρα ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή όσα...
φέρονται να έχουν ειπωθεί στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.
Η αρχή! 
Τα πάντα άρχισαν το μεσημέρι! Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποστέλλει ένα εξώδικο στην Σούπερ Λίγκα. Με αυτό την κατηγορεί για δημιουργία εντυπώσεων μέσω «διαρροών» προς τον Τύπο για τους διαλόγους που υπήρξαν στην συνεδρίαση της, την περασμένη Τρίτη.
Μπορεί να μην αναφέρει το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά -είναι προφανές- ότι το περιεχόμενό του εξώδικου έχει αποδέκτη τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
«Οι ανέξοδοι λεονταρισμοί πίσω από κλειστές πόρτες και εκτός πρακτικών με επιλεκτικές και αποσπασματικές διαρροές με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων πρέπει κάποια στιγμή είτε να σταματήσουν είτε να συνοδεύονται και από το ανάλογο κόστος», αναφέρει σε ένα σημείο του, το εξώδικο.
Αφορμή για την κίνηση αυτή του Παναθηναϊκού είναι δημοσιεύματα που υπήρχαν στον Τύπο τα οποία φιλοξενούσαν μια φράση του Βαγγέλη Μαρινάκη. «…ξέρουμε πως πήρατε το πρωτάθλημα πέρσι».
Με αυτό το εξώδικο οι πράσινοι ζητούν τα πρακτικά της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκας και ξεκάθαρα αναφέρουν ότι θα ζητήσουν μέχρι και τη συνδρομή του Αθλητικού Εισαγγελέα για να λάβουν τα σχετικά έγγραφα.
«Είναι προφανές ότι με δεδομένα τα δημοσιεύματα και τις «διαρροές» για τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση του ΔΣ επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματός μας», καταλήγει.
«Το ΔΣ θα αποφασίσει»
Μετά από λίγες ώρες η Σούπερ Λίγκα απαντά με ανακοίνωση στην οποία δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της. Σε αυτή η λίγκα -αφού κάνει την αναφορά της στην ενότητα και στις «ομόφωνες» αποφάσεις που λήφθηκαν- αναφέρει ότι εάν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πάρει τα πρακτικά της συνεδρίασης, θα κριθεί από την απόφαση του ΔΣ της Λίγκας, την οποία θα την λάβει στην επόμενη συνεδρίασή του.
Η απόφαση αυτή οδηγεί στα άκρα τις σχέσεις μεταξύ του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος -σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει νωρίτερα- πλέον έχει μπροστά του, μόνο τη λύση του αθλητικού Εισαγγελέα για να λάβει άμεσα -όπως ζητεί- τα πρακτικά.
Χαμηλοί ερυθρόλευκοι τόνοι! 
Την ίδια στιγμή στον Πειραιά έχει δοθεί -ήδη- η απάντηση προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Κύκλοι» της διοίκησης των «ερυθρολεύκων» στην τοποθέτησή τους κάνουν λόγο για την πρόθεση τους να στηρίξουν την ενότητα της Σούπερ Λίγκας και για ανάγκη του φίλαθλου κόσμου της χώρας για θέαμα εντός αγωνιστικού χώρου.
Μόνο σημείο που ανεβάζει λίγους τους τόνους; Στο σημείο που οι ερυθρόλευκοι υποστηρίζουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ό,τι είχε να πει, το είπε μπροστά στα μάτια όλων των μελών της Λίγκας.
«Να πέσουν οι μάσκες» 
Η τελευταία «ερυθρόλευκη» θέση προκάλεσε την νέα αντίδραση του Παναθηναϊκού, σε εντονότερους τόνους. «Επειδή, κ. Μαρινάκη δεν μασάτε τα λόγια σας να μας παραδώσετε τις συνομιλίες για να πέσουν οι μάσκες και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του γι’ αυτά που λέει κι αυτά που πράττει», αναφέρουν οι πράσινοι στη νέα τους ανακοίνωση.
Δεν μένει όμως εκεί. «Η λάσπη και οι συκοφαντίες δεν μπορεί να περιμένουν ένα μήνα κ. Μαρινάκη. Πρέπει να απαντηθούν τώρα. Οπότε και σας καλούμε να παραδώσετε χωρίς δικαιολογίες και καθυστερήσεις, όπως οφείλετε, τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»…
Το συμπέρασμα
Είναι προφανές ότι η «ομερτά» έχει σπάσει. Ο Παναθηναϊκός δείχνει διάθεση να απαντά με κάθε αφορμή στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα στον μεγαλομέτοχό του, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η διάθεση των πρασίνων να λάβουν τα πρακτικά της συνεδρίασης, και η πρόθεσή τους να φτάσουν το θέμα και στον αθλητικό Εισαγγελέα, δείχνει ότι θα υπάρχει συνέχεια στην κόντρα. Από την πλευρά τους οι ερυθρόλευκοι, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, διατηρούν χαμηλούς τόνους.
(Πηγή) sport-fm.gr

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner