Στο τεχνικό επιτελείο θέλουν στον Άγιαξ τον Αναστασίου!


Το λιμάνι του Άμστερνταμ αποτέλεσε το καταφύγιο που επισφράγισε μια αθόρυβη αλλά γεμάτη διακρίσεις...
ποδοσφαιρική καριέρα. Μετά από 4 χρόνια στην Ολλανδία με τη φανέλα της Ρόντα, ο Γιάννης Αναστασίου αγωνίστηκε με τα θρυλικά χρώματα του Άγιαξ και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει σύνθημα στα χείλη των φίλων του Αίαντα.
Η αγωνιστική του πειθαρχία, η ευφυΐα στον τρόπο που έπαιρνε τις σωστές τοποθετήσεις και η εκτελεστική του ικανότητα, τον ανέδειξαν σ’ έναν από τους πιο σοβαρούς και αποτελεσματικούς φορ του ολλανδικού πρωταθλήματος από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι και το 2006.
Τα χρόνια που ο Αναστασίου έζησε στην Ολλανδία κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση όλων των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκε. Οι σχέσεις που έχτισε ήταν μακροχρόνιες και θεμελιωμένες σε σταθερές βάσεις.
Αυτό αποδεικνύεται και από την τελευταία εξέλιξη της σχέσης του Αναστασίου με την Ολλανδία, καθώς αυτές τις ημέρες, ο άλλοτε βοηθός του Χενκ Τεν Κάτε στον Παναθηναϊκό, είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Άγιαξ έτσι ώστε ν’ αναλάβει πόστο στο προπονητικό τιμ της ομάδας!
Πιο συγκεκριμένα, στον Αναστασίου έχει προταθεί να αναλάβει ειδικό ρόλο στην εκπαίδευση και προπόνηση των επιθετικών της β’ ομάδας του Αίαντα ενώ στο πλάνο της συνεργασίας υπάρχει και η προοπτική να έχει αντίστοιχο ρόλο και στην πρώτη ομάδα.
(Πηγή) contra.gr

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner