Ποιος άλλος γράφει στο μπλογκ ''Τρωκτικό'';;;Πολλοί αναρωτιούνται ποιοι γράφουν πίσω από το γνωστότερο ελληνικό μπλογκ στην Ελλάδα, στο ''Τρωκτικό''. Ε λοιπόν εμείς ξέρουμε! Εκεί δεν γράφουν μόνο τρωκτικά από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Γνωρίσαμε προσωπικά το ένα τρωκτικό και σας αποκαλύπτουμε πως λέγεται. Ονομάζεται...


Long-eared Jerboa είναι νυκτόβιο ποντίκι, είναι είδος προς εξαφάνιση και βρίσκεται στην Gobi έρημο της Μογγολίας, έχει πολύ μεγάλα αυτιά και τρώει συνήθως έντομα. 
Συγγνώμη αν μερικοί περιμένατε να μάθετε ποιοι διαχειρίζονται ή γράφουν στον Τρωκτικό αλλά δεν ξέρουμε, αλλά και να ξέραμε, δεν θα σας αποκαλύπταμε τα ονόματα, καθώς τα άτομα που γράφουν εκεί, έχουν βοηθήσει τον κόσμο να μαθαίνει την αλήθεια και να ακούγεται η φωνή του.
Θέλουμε να δούμε τον μεγάλο δημοσιογράφο ( ξέρετε όλοι ποιον λέμε ) που θα ξινίζει τα μούτρα του τώρα, καθώς περίμενε ότι με ένα κλικ θα μάθαινε τα ονόματα των τρωκτικών που τον ''καίνε'' και πληροφορούν τον κόσμο για τις παρανομίες και τις συκοφαντίες του μεγαλοδημοσιογράφου.
Συγγνώμη που δεν αναφέρουμε το ονομά του, αλλά τον θεωρούμε γρουσούζη.
Αα και εσείς εκεί στο ''Τρωκτικό'' κάντε καμία αναφορά για το ξαδελφάκι σας που ζει μακριά, κοιτάξτε τι γλυκούλι που είναι. 


( Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να την δείτε σε μεγάλη ανάλυση. )


http://dhmosiografos.blogspot.com

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner