Ο Μάνος Πυροβολάκης live στο Ghost House στις 24/3/10!

 Μέσα από την ιδιαίτερη του πατρίδα την Κρήτη , ο Μάνος κατάφερε να παντρέψει την παράδοση με  τηνpop –rock μουσική,δημιουργώντας ένα μοναδικό ύφος στα τραγούδια του ,που διακρίνονται για τα ethnic στοιχεία τους. 
       Στο Ghost house – live στις 24 Μαρτίου θα μας χαρίσει τραγούδια που αγαπήσαμε όπως το Χαμόγελο σου’, ‘Τι μας ενώνει’, ‘Όλαγια όλα’,’ Στης εκκλησιάς την πόρτα, ‘Αν η αγάπη’, αλλά και  διασκευές όπως το ‘ Που θα πάς’ & Σ’ αυτό τον Κόσμο’, κάνοντας επίσης εκτενή αναφορά στην Κρητική παράδοση ,πάντα μέσα από τη δική του αισθητική προσέγγιση. 
        Ο Μάνος μετά από πολλές & μεγάλες συνεργασίες όπως αυτή με τον Νίκο Πορτοκάλογλου ,τον Γιώργο Νταλάρατην ΕλευθερίαΑρβανιτάκη ,την Ελένη Τσαλιγοπούλου , την Έλενα Παπαρίζου, τον Νίκο Ζιώγαλα κ.α φέτος << επί σκηνής > > παρουσιάζει παλιές του επιτυχίες αλλά και καινούργια τραγούδια( Σινιάλο) ενόψει του νέου του album .  
       Τον Μάνο συνοδεύει η Αγγελική Ζήκα , μια εξαιρετική τραγουδίστρια που έχει ήδη στην καριέρα της δύο δίσκους με τίτλο «Στης αγάπης μας τα ίχνη», «Νύχτες σε άλλον ουρανό». 

       Ghost House – live
      Λεπενιώτη 26 – 1ος Όροφος
      Tel : 210-3236431
      Ώρα έναρξης : 22:30 μ.μ 

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner