Ο κόσμος λέει μπράβο στον Χρυσοχοίδη!!

Αν γινόταν τώρα ένα γκάλοπ πιστεύω ότι η δημοτικότητα του Χρυσοχοΐδη θα βρισκόταν στα ύψη. Η αποτελεσματικότητα της αστυνομίας στις επετείους του Πολυτεχνείου και της δολοφονίας του 16χρονου Αλέξη, ασφαλώς πιστώνεται πολιτικά στον ίδιο.

Δεν είναι μόνον οι έμποροι που είδαν τα μαγαζιά τους να γλυτώνουν από τους βανδάλους. Είναι συνολικά οι πολίτες, που θέλουν να νοιώσουν και πάλι ασφαλείς. Η υπόθεση είχε φτάσει στο αμήν με 500 περιθωριακούς να...καταστρέφουν ανενόχλητοι την Αθήνα. Ο κόσμος ακούει με προσοχή τον υπουργό να λέει ότι τα "φρικιά" των Εξαρχείων -αλλά και η νέα γενιά τρομοκρατών-διαπλέκονται, πλέον, με ποινικούς εγκληματίες που οργανώνουν φόνους, ληστείες και απαγωγές. Πολλά εκατομύρια ευρώ από απαγωγές έχουν ήδη βρεθεί να διακινούνται στα Εξάρχεια.

Ο Χρυσοχοΐδης τα πάει καλά μέχρι τώρα, φαίνεται να βάζει τα πράγματα σε μια σειρά, αλλά θα χρειαστεί καλύτερη οργάνωση των διωκτικών αρχών και αρκετή τύχη για να μπορέσει να προσφέρει στους πολίτες το αίσθημα της ασφάλειας που τους έχει εγκαταλείψει...
 

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner