Τεν Κάτε: "Αυτή η ομάδα ξέρει να αντιδρά"


Ο τεχνικός των "πρασίνων" εμφανίστηκε ενοχλημένος σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον αν η αναμέτρηση της Πέμπτης θα είναι μια κόντρα προπονητών, δεδομένου της φιλικής σχέσης του με τον Φρανκ Ράικαρντ λόγω της συνεργασίας στην Μπαρτσελόνα...

...Παράλληλα, δεν θέλησε να κατηγορήσει όλους τους παίκτες για την εικόνα στο "Καραϊσκάκη", τονίζοντας πως μερικοί είχαν καλή απόδοση, ενώ υποστήριξε πως η ατυχία του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του Φαλήρου δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα.

Αναλυτικότερα o Ολλανδός τεχνικός, ανέφερε:

"Αυτό είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων. Όχι δυο προπονητών. Ας σταματήσουν οι ερωτήσεις για μια τέτοια αντιπαράθεση. Δεν έχει να κάνει επομένως η όλη συζήτηση με τη μάχη δυο προπονητών. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από έναν Χενκ τεν Κάτε και η Γαλατάσαράι από ένα Ράικαρντ.

Ποτέ δεν είναι εύκολο όταν προέρχεσαι από ήττα. Είμαστε επαγγελματίες γι' αυτό θέλουμε και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γι' αυτό προετοιμαζόμαστε. Ο επόμενος αγώνας είναι αύριο και γι' αυτό προετοιμαζόμαστε σκληρά.

Δεν μπορούν να μπουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στην ίδια ζυγαριά όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής. Νομίζω κάποιοι έκαναν καλά τη δουλειά τους. Άλλοι, όμως, δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Πάντως, το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μετράει το σκοράρισμα των γκολ.

Δεν έχει σημασία να είσαι καλύτερος και να δημιουργείς ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιείς, όπως κάναμε εμείς. Όμως αυτό μπορεί γρήγορα να αλλάξει. Αυτή γενικά είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Και κάτι ακόμα. Αυτή η ομάδα ξέρει να αντιδράει καλά. Την τελευταία χρονιά που χάσαμε πριν από την Κυριακή ήταν η 24 Ιανουαρίου. Στο Europa League αν και χάσαμε το πρώτο παιχνίδι στη συνέχεια κάναμε μόνο νίκες.

Τέλος, για την συμμετοχή του Τζόρβα, απάντησε με αιχμές: "Ναι θα παίξει ο Τζόρβας. Όμως η κατάστασή του δείχνει υπό ποιές συνθήκες έγινε ο αγώνας της Κυριακής."

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της αφόρητης κίνησης στους δρόμου της Κωνσταντινούπολης, η συνέντευξη Τύπου του Χενκ τεν Κάτε άργησε για περίπου μισή με μία ώρα και γι' αυτό ήταν αρκετά σύντομη.

http://www.goal.com

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner