Μόγες: «Έψαχνα υπεύθυνο για το γήπεδο και δεν έβρισκα»


Η κάκιστη εικόνα του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ντέιβιντ Μόγες. Ο προπονητής της Έβερτον μετά τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ «καυτηρίασε» την κατάσταση του γηπέδου...

ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ!


...«Ήταν δύσκολα τα πράγματα λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. Μου θύμισε τις παλιές καλές ημέρες. Ανησύχησα για αναβολή του αγώνα, γιατί υπήρχαν πολλές λίμνες στον αγωνιστικό χώρο. Αναζητούσα κάποιον υπεύθυνο για τον αγωνιστικό χώρο και δεν έβρισκα κανέναν», τόνισε.

Όσο για τη νίκη των «ζαχαρωτών», είπε: «Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Είχαμε πολλά νέα παιδιά και πήγαν καλά. Ασφαλώς μας βοήθησε το γρήγορο γκολ που πετύχαμε. Όταν θα έχουμε πίσω τους τραυματίες μας θα τα πάμε καλύτερα. Έχουμε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες».

Ο επιθετικός της Έβερτον, Τζο, σημείωσε για τον αγώνα: «Ήταν δύσκολο για μας το παιχνίδι. Μας δυσκόλεψε πολύ η ΑΕΚ, αλλά είχαμε δουλέψει πολύ για το ματς. Δεν βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος, αλλά τελικά και με τη βοήθεια της τύχης τα καταφέραμε. Η ΑΕΚ έχει πολύ δυνατή επιθετική γραμμή, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά με τη βοήθεια και του Θεού πήραμε τη νίκη», ενώ για τη συνέχεια στο θεσμό ανέφερε: «Ξέρουμε ότι η φάση των 32 θα είναι δύσκολη γιατί μπαίνουν ομάδες από το Champions League. Αν όμως δεν έχουμε τραυματισμούς πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε μέχρι και τον τελικό».

http://www.sport-fm.gr


Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner