Με Γκαλέτι στα Πηγάδια


Στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Σκόντα Ξάνθη αναμένεται να είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Σκέψεις και για τον Βασίλη Τοροσίδη αλλά ο Ζίκο δεν θέλει να ρισκάρει τον Έλληνα άσσο αφού ακολουθεί το ματς με την Άρσεναλ......Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το Σάββατο στα Πηγάδια και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι φαίνεται πως είναι έτοιμος να πάρει και πάλι τα όπλα του.

Ο Αργεντινός άσσος αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από την αρχή στην θέση του Λεονάρντο. Ο Ζαϊρί θα μετατοπιστεί στα αριστερά και ο δεξιοπόδαρος μέσος των Πειραωτών θα επιστρέψει στην φυσική του θέση.

Σκέψεις ενδεκάδας υπάρχουν και για τον Βασίλη Τοροσίδη, αλλά για την ώρα ο Ζίκο θέλει να μην ρισκάρει την συμμετοχή του Έλληνα αμυντικού αφού ακολουθεί το παιχνίδι με την Άρσεναλ, το οποίο είναι τελικός. Παράλληλα, ο διεθνής αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση.

Στο μεταξύ, στα μεταγραφικά υπάρχει έντονη κινητικότητα για την απόκτηση ενός μέσου με τον Γιοβάνοβιτς και τον Καστίγιο να είναι στο προσκήνιο. Οι απαιτήσεις των Βέλγων(4 εκατ. ευρώ, την ώρα που το συμβόλαιο του Σέρβου εκπνέει το καλοκαίρι) είναι υπέργκες και για αυτό τον λόγο θα χρειαστούν πολλά παζάρια για να προχωρήσει το θέμα.

Από την άλλη, η επιθυμία του Καστίγιο να επιστρέψει στο λιμάνι είναι γνωστή. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα έλεγαν όχι αφού ο παίκτης έχει και τα στοιχεία που ψάχνουν και είναι και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Το πρόβλημα όμως υπάρχει με την Σαχτάρ, η οποία δεν πρόκειται να αφήσει τον παίκτη να φύγει χωρίς να αποζημιωθεί. Ο Μεξικανός μέσος αναμένεται να πάει στη FIFA για να πάρει την ελευθερία του, οπότε και αυτή η υπόθεση έχει πολύ δρόμο ακόμη.

http://www.goal.com


Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner