Επαναστάτες του κώλου.

Κι όμως έχουν ακόμη υποστηρικτές… Ένα μάτσο 30αρηδες, γόνοι πλουσίων οικογενειών και πρωτοκλασάτων πολιτικών που αυτοαποκαλούνται «αντιεξουσιαστές», που αυτοαποκαλούνται «νέοι». Άτομα χωρίς κανένα ιδεολογικό υπόβαθρο,που πιστεύουν πως για την θλιβερή ζωή τους φταίει μόνο το «Σύστημα». Που μισούν κάθε είδος διασκέδασης αλλά και κάθε είδος κουλτούρας, που θέλουν να κλείσουν τα θέατρα, να σπάσουν τις τηλεοράσεις, να καταστρέψουν τη Λυρική.

Που το μόνο που τους νοιάζει είναι να καταστρέφουν τις περιουσίες των άλλων. Που έχουν ξεσηκώσει όλες τις μεθόδους των νεοναζί αλλά και του Παρακράτους του ’60, χτυπώντας με λοστούς όποιον έχει διαφορετική άποψη από αυτούς. Ένα μάτσο αμόρφωτοι που η μόνη φράση που μπορούν να αρθρώσουν χωρίς συντακτικά λάθη είναι «Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι», που θέλουν να κάνουν την Παιδεία αυτής της χώρας ακόμη χειρότερη.

Που αυτές τις μέρες έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεχαστεί η δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου -που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να πάει όσο το δυνατόν λιγότερος κόσμος στις εκδηλώσεις που έγιναν εις μνήμην του. Αυτούς τους μαλάκες κάποιοι χαχόλοι τους θαυμάζουν,τους αποκαλούν «σκεπτόμενους» και «επαναστάτες». Τόσο μυαλό κουβαλάτε...
 

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner