Μπιέρσμιρ: "Ειλικρινής άνθρωπος ο Τζόρβας"


Ο Σουηδός οπισθοφύλακας, μιλώντας στη σουηδική έκδοση της ιστοσελίδας του eurosport, τόνισε πως είναι επικίνδυνα όσα συνέβησαν στο φαληρικό γήπεδο ενώ χαρακτήρισε ειλικρινή άνθρωπο τον διεθνή τερματοφύλακα......"Τέτοια πράγματα δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν. Είναι καλό που το γήπεδο αυτό έχει χτιστεί έτσι ώστε οι κερκίδες να είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια", ανέφερε αρχικά ο Μπιέρσμιρ ενώ πρόσθεσε:

"Πολλές ομάδες έχουν τρελούς οπαδούς που κάνουν πράγματα για να τρομάξουν τον αντίπαλο, αλλά χωρίς να τον τραυματίσουν. Όμως είναι πολύ επικίνδυνο αυτό που συνέβη. Τι θα είχε συμβεί αν είχε πυροβοληθεί στο μάτι;"

Για τον Τζόρβα, είπε: "Είναι καλά, αλλά είδαμε στο σώμα πως είχε χτυπηθεί πολλές φορές. Ο Άλεξ είναι καλός και ειλικρινής άνθρωπος, ο τελευταίος που θα έλεγε κάτι για να κατηγορήσει την άλλη ομάδα".

Για τα επεισόδια πριν τον αγώνα: "Πιστεύω πως έκαναν κάποια πράγματα για να μας εκνευρίσουν. Όμως έχω αρχίσει να το συνηθίζω. Έχει γίνει και στο παρελθόν, όταν πηγαίναμε να αγωνιστούμε σε άλλες έδρες. Ο κόσμος δεν ασχολείται με αυτά, αλλά περισσότερο με το αν έχουμε χάσει το παιχνίδι".

http://www.goal.com/gr


Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner