"Ιατρικό...αφόρητο και διπλός Μπουγιούρης!"


"Ιατρικό…αφόρητο!
Στις 29 Δεκεμβρίου είχαν πει ότι θα βγάλουν την σειρά … φάντασμα «Ιατρικό απόρρητο» στον Ant1, αλλά τελευταία στιγμή τους ήρθε έμπνευση να την βάλουν νωρίτερα-από την ερχόμενη Τρίτη...


στις 10 το βράδυ.

Πρόκειται για την σειρά που χαρακτήριζαν οι ίδιοι στους διαδρόμους του καναλιού ως «πατάτα», την σειρά που κράτησαν σχεδόν δύο χρόνια στα συρτάρια επειδή δεν τους έκανε, τη σειρά που… έστειλαν στον Ant1 Kύπρου για να μην ακούν τις γκρίνιες των δημιουργών!

Και αφού την είχαν για πέταμα, τους ήρθε έκλαμψη ότι αξίζει και ότι μπορεί να είναι το ελληνικό Grey’s anatomy!Και τόσο ενθουσιάστηκαν – από μόνοι τους! -που άλλαξαν την προγραμματισμένη πρεμιέρα της σειράς και από τις 29, την βγάζουν στις 8 του μήνα!

Τι πίνετε και δεν μας δίνετε εκεί στο Μαρούσι, πείτε μου.Τι!

Για την ιστορία, πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι πολύ καλοί Γιώργος Κιμούλης, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Σοφοκλής Πέππας, Μάντυ Λάμπου, Σοφία Παυλίδου.

Η πλάκα ποια είναι, σε όλο αυτό;Ότι την σκηνοθεσία της έκανε ο Γιάννης Βασιλειάδης, που τώρα κάνει τα «Μυστικά της Εδέμ» και ότι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης που πρωταγωνιστεί σ’αυτά θα παίζει και στο απέναντι κανάλι!

Και καθημερινή σειρά και εβδομαδιαία.

AΝΤ1 το μεγαλείο σου έχω να πω.

Σ’αποθεώνω!"
http://mediasoup.gr/

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner