115 συλλήψεις για παιδική πορνογραφία!
Η ευρωπαϊκή αστυνομία Europol εξάρθρωσε ένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας που διακινούσε φωτογραφίες πορνογραφικού περιοχομένου με παιδιά μέσω μίας αυστριακής ιστοσελίδας και προχώρησε σε 115 συλλήψεις μέσα σε δύο χρόνια, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Αυστρίας.

Οι επιχειρήσεις της αστυνομίας, που τις συντόνιζε η Europol, οδήγησαν σε έρευνες σε 18 χώρες της Ευρώπης (Βέλγιο, Βουλγαρία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Μάλτα, Λιθουανία, Ολλανδία, Πολωνία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ισπανία, Ελβετία, Βρεατανία, Ρουμανία, Αυστρία και Λουξεμβούργο) και στον Καναδά.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν 5 παιδιά ηλικίας μεταξύ 4 και 12 ετών από διάφορες χώρες που είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Οι αυστριακές αρχές ανακάλυψαν το 2007 μία ιστοσελίδα που χρησιμοποιείτο για τη διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας και έδωσε τα στοιχεία των χρηστών της στην Europol που προχώρησε στις έρευνες σε Ευρώπη και Καναδά.

Συνολικά αναγνωρίστηκαν 221 ύποπτοι και συνελήφθησαν οι 115, ο τελευταίος από τους οποίους το Νοέμβριο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Europol, ο οποίος όμως δεν διεκρίνισε σε ποια χώρα έγινε η σύλληψη.

apolitistosteki.blogspot.com

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner