Τι μπορεί να πάθεις από το Facebook

Μία γυναίκα από τον Καναδά, η οποία βρισκόταν σε άδεια για κατάθλιψη, λέει ότι έχασε το επίδομα που λάμβανε, επειδή η ασφαλιστική της εταιρεία ανακάλυψε φωτογραφίες της στο Facebook που την έδειχναν να διασκεδάζει.

Η Ναταλί Μπλανσάρντ βρισκόταν επί ένα χρόνο σε άδεια από την IBM, όπου εργαζόταν, στο Μπρομόντ του Κεμπέκ, επειδή είχε διαγνωστεί με βαριά κατάθλιψη. Σύμφωνα με το Canadian Broadcasting Corp., η γυναίκα λάμβανε κάθε μήνα ένα επίδομα από τον ασφαλιστικό κολοσσό Manulife.

Ωστόσο, αυτό το φθινόπωρο η καταβολή του επιδόματος σταμάτησε, όταν η Ν.Μπλανσάρντ τηλεφώνησε στην εταιρεία, η οποία την ενημέρωσε ότι μπορούσε να αρχίσει να δουλεύει εξαιτίας του... Facebook. Υπάλληλος της εταιρείας την ενημέρωσε ότι η Manulife θεωρεί πως οι φωτογραφίες της στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης από βραδιές σε μπαρ, από διακοπές και από τα γενέθλιά της, αποτελούν «αποδείξεις» ότι δεν έχει πλέον κατάθλιψη.

Η ίδια δηλώνει ότι ακολούθησε απλά τη συμβουλή του γιατρού της να βγαίνει και να προσπαθεί να περνάει καλά. Η Manulife δηλώνει, πάντως, ότι δεν σταματά την παροχή επιδόματος μόνο εξαιτίας πληροφοριών που δημοσιεύονται σε ιστοσελίδες όπως το Facebook.
 
trelokouneli

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner