Εκπληκτικός ο Χάρης Ρώμας, Δημήτρης Καρατζιάς, Αναστάσης Κολοβός και η Θωμαϊς Ανδρούτσου στην παράσταση ''Οι ράγες πίσω μου''Εκπληκτικός ήταν ο Χάρης Ρώμας στην θεατρική παράσταση ''Οι ράγες πίσω μου'' όπως και οι υπόλοιποι αξιόλογοι ηθοποιοί (Θωμαϊς Ανδρούτσου, Δημήτρης Καρατζιάς και Αναστάσης Κόλοβος ).

Όσο αφορά το έργο είχε χιούμορ και ευαισθησία, ήταν βγαλμένο μέσα από την ζωή. Πολλά από αυτά που ακούγαμε τα είχαμε νιώσει και εμείς. Τα ίδια συναισθήματα, τις ίδιες απογοητεύσεις στην ζωή μας. Σπουδαία παράσταση, μας δίδαξε πολλά και μάθαμε ότι αν είμαστε μόνοι μας, αν τα κάνουμε όλα σωστά, αλλά επειδή δεν είμαστε κακά παιδιά, δεν προχωράμε ή καλύτερα δεν μας ακολουθούν, τότε ας βγούμε μπροστά, ας προχωρήσουμε... Δεν χρειάζεται απαραιτήτως να ακολουθούμε κάποιον, μπορούμε απλά τον εαυτό μας. Ήταν ευχάριστη έκπληξη το θεατρικό έργο του Χάρη Ρώμα. Είναι ένα τελείως διαφορετικό έργο από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο Χάρης Ρώμας, τον είδαμε σε έναν διαφορετικό ρόλο, μας ενθουσίασε και μας έκανε να στοχαστούμε. Έχει τρομερές δυνατότητες, κάτι που το έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια.. Ένα είναι τι σίγουρο είναι από τις ελάχιστες καλές παραστάσεις που εμφανίζονται τα τελευταία χρόνια...


Λίγα λόγια για το έργο

Ο κεντρικός ήρωας, ο Θαλής, έχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Από την στιγμή που γεννήθηκε περνούσε απαρατήρητος. Κανείς δεν του έδινε σημασία, κανείς δεν τον πρόσεχε, περνούσε αδιάφορος σα να μην υπάρχει. Όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά διηγείται υπήρξε πάντα ένας μέτριος σε όλα, ούτε καλός, ούτε κακός. Απλά μέτριος. Φτάνοντας τώρα στο σιδηροδρομικό σταθμό μιας μικρής πόλης για να συναντήσει τη γυναίκα του, που πρόκειται να φύγει με τον εραστή της, και να την παρακαλέσει να μείνει, αναλογίζεται κομμάτια και αποσπάσματα απ' όλη του τη ζωή και βλέπει να ξεπηδούν μπροστά του πρόσωπα όπως ο πατέρας του, ο αδερφός του, ο συμμαθητής - «είδωλο» στο σχολείο, το κορίτσι της γειτονιάς που ήταν ο πρώτος έρωτας για όλους τους πιτσιρικάδες και η ηχηρή χυλόπιτα του Θαλή, η δασκάλα του που τη φοβόταν αλλά κρυφά την είχε ερωτευτεί, ο χαζός της τάξης που του είχε γίνει κολλιτσίδα, η στριμμένη Θεία Μάρω, η γυναίκα του, ο γιος του κι άλλοι που παίζουν μαζί του σκηνές από την πορεία μιας ολόκληρης ζωής.

Το έργο «Οι ράγες πίσω μου» σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα, σκηνικά και κουστούμια Σίμου Παπαναστασόπουλου,φωτισμούς Νίκου Βλασόπουλου και μουσική Βασίλη Μπαμπούνη παίζεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

Παίζουν αλφαβητικά: Θωμαϊς Ανδρούτσου, Δημήτρης Καρατζιάς, Αναστάσης Κολοβός και ο Χάρης Ρώμας.

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner