Ζώδια της εβδομάδας!

Σε συνεργασία με το Blogakias.gr η γνωστή αστρολόγος σας δίνει κάθε εβδομάδα τις προβλέψεις της για τα ζώδια!


Άστρα από τη Βιργινία Λεούση
Γρηγορίου Λαμπράκη 109, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, Τ.Κ. 18534, Τηλέφωνα για ραντεβού: 210-4131584 / 210- 4117422
                                           210-4222828 (και fax) / 6932232132
E-mail: BirginiaL@hotmail.com


                                                Πέμπτη 12 έως 18/11/09
ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου- 20 Απριλίου): Θα αυξηθεί η δημιουργικότητα  και η φαντασία σας, ενώ οι προτάσεις  που θα δεχθείτε θα είναι πολλές και  ενδιαφέρουσες. Διαχωρίστε ποιες είναι πιο κοντά σε αυτά που σας εκφράζουν και μετά επιλέξτε το καλύτερο για εσάς. Σκεφτείτε πως ποτέ δεν είναι αργά για να διορθώσετε ή να ξεκαθαρίσετε μεσοβέζικες καταστάσεις που σας ενοχλούν.
ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου- 20 Μαΐου): Οι μηχανισμοί αυτοάμυνας σας θα επιστρατευτούν από τη μεριά σας και πρέπει να προσέξετε να μη στρέφονται επάνω σε κάποιον άλλον, ούτε να εφαρμόσετε την αυτοπροβολή που θα γεννήσει στους άλλους ζήλια ή την ανάγκη να σας περιορίσουν.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου- 21 Ιουνίου): Μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι στον τομέα των συναισθηματικών σας σχέσεων και σίγουρα θα ανταμειφθείτε, αφού ακόμα και μια νέα γνωριμία θα έχει συνέχεια και δε θα είναι παροδική. Προσέξτε τα δικαιώματα που δίνετε ή θα σας δώσουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί μπορεί να προκληθούν μπερδέματα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου): Πρέπει να καταλάβετε ότι δε σας ωφελεί σε τίποτα να τιμωρείτε  τον εαυτό σας  για αυτά που έκανε  στο παρελθόν. Εάν  μέχρι τώρα συνηθίζατε να δημιουργείτε περίεργες  και έντονες σχέσεις που κατέληγαν σε αδιέξοδα πριν φτάσουν σε διάλυση, ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία.
ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου- 23 Αυγούστου): Δεν είναι κακό να διαλέξετε τα μέσα που θα αξιοποιήσουν τη φυσική σας γοητεία. Βελτιώνοντας την  αισθητική σας  θα εντυπωσιάσετε  με μεγαλύτερη ευκολία τα άτομα που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας. Αναδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και παράλληλα πλησιάστε πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου): Περιορίστε καταχρήσεις  που θα επιβαρύνουν  τον οργανισμό σας και βάλτε σειρά στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε συνεργάτες, ώστε να μη σας καταβάλει το άγχος και επηρεαστεί η ψυχολογική σας διάθεση. Έχετε στα χέρια σας σημαντικά ατού για να πετύχετε, να διαπραγματευτείτε και να κλείσετε συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου): Πληροφορίες που  θα πάρετε θα σας  βοηθήσουν στα  άμεσα σχέδιά σας. Βέβαια, οι ανάγκες  και τα έξοδά σας  έχουν αυξηθεί  κατακόρυφα, άρα θα πρέπει να βρείτε νέους  τρόπους κέρδους, κάτι που δε θα σας  είναι δύσκολο  καθώς οι προοπτικές για να επιτύχετε κάτι καλύτερο στον οικονομικό σας τομέα θα είναι αρκετά καλές.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου): Περιοριστείτε στα  σχέδια του παρόντος και του άμεσου μέλλοντος και  απαλλαγείτε από  τις μεγάλες προσδοκίες. Η τύχη θα είναι  μαζί σας για να επιλύσετε αρκετά από τα προβλήματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό, ενώ μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.
ΤΟΞΟΤΗΣ ( 23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου): Η διάσταση απόψεων  με το σύντροφό σας  θα συνεχίζεται και αυτό το μήνα, ενώ διάφορες εκκρεμότητες θα σας προβληματίσουν έντονα και θα πρέπει να κατασταλάξετε σε κάποια πράγματα που θα αφορούν αποκλειστικά την ομαλή συνύπαρξη. Οι προοπτικές για να το πετύχετε θα είναι αισιόδοξες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου): Αποφύγετε με κάθε τρόπο τον αυταρχισμό και να ενισχύσετε ότι θα προωθεί την ερωτική σύμπνοια. Οι αντιξοότητες που δυστυχώς θα είναι αναπόφευκτες θα είναι ένα καλό μάθημα για να μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι σας χαρακτήρες. Ενεργήστε από θέση ισχύος και με ωριμότητα, αφού πρώτα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει απελευθερωμένος.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου): Μέσα στη δίνη των  συναισθηματικών  ανταλλαγών θα ευαισθητοποιηθούν  κάποιες ξεχασμένες εκκρεμότητες από  το παρελθόν, οι οποίες θα ζητούν τακτοποίηση. Εστιάστε περισσότερο στην υλοποίηση των κοινών σας σχεδίων, καθώς μπορεί ή να επαναπροσδιοριστούν ή να ανατραπούν αν δεν κρατήσετε μια σταθερότητα στις μεταξύ σας συμφωνίες.

ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου): Βάλτε τη σχέση  σας σε πιο σταθερές βάσεις και επιχειρήστε να αποκαλύψετε στο σύντροφό σας τα τρωτά σημεία που υπάρχουν στη σχέση σας, ώστε να τα διορθώσετε. Έχετε την ανάγκη να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από την συνύπαρξη, για να διατηρήσετε τη δημιουργικότητα σας σε υψηλά επίπεδα.

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner