Ν.Γκρούεφσκι: «Η Ελλάδα δεν συμφωνεί να αποδεχτεί μακεδονική εθνική ταυτότητα»«Δεν υφίσταται σύμφωνη γνώμη από την ελληνική πλευρά περί μακεδονικής ταυτότητας και αυτό πρέπει να το ξέρουμε για να μην μας συμβεί να μας το ανακοινώσει κάποιος και να εκπλαγούμε», δήλωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι...... «σε καμιά περίπτωση, η ελληνική πλευρά δεν έχει δείξει ετοιμότητα για συνομιλίες σχετικά με το ζήτημα της μακεδονικής ταυτότητας».

«Αυτό αποτελεί ένα από τα σοβαρά προβλήματα, παρά το γεγονός ότι στο εσωτερικό συνεχώς δεχόμαστε υποδείξεις, σύμφωνα με τις οποίες, εάν καταφέρουμε να διασφαλίσουμε το ζήτημα της ταυτότητας, όλα τα άλλα δεν είναι σημαντικά. Όχι μόνο δεν υπάρχουν εγγυήσεις από την ελληνική πλευρά για την ταυτότητα, αλλά δεν θέλουν καν να συνομιλήσουν γι' αυτό. Είναι κάτι που δεν τους ενδιαφέρει(;)», υποστήριξε ο κ. Γκρούεφσκι.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ επανέλαβε ότι οποιαδήποτε λύση προωθηθεί στο ζήτημα της ονομασίας θα τεθεί σε δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ. Ένα πράγμα σαν την Ελλάδα δηλαδή. Γιατί και εδώ όποια λύση προωθηθεί στο Σκοπιαό θα τεθεί σε δημοψήφισμα... Έτσι είναι η δημοκρατία παιδιά...


troktiko

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner