Στεφανίδου: «Όχι άλλες περικοπές»


«Δεν θ' αφήσω να πάρει η εκπομπή μου την κάτω βόλτα» φέρεται να είπε η Τατιάνα Στεφανίδου σε στενούς συνεργάτες της. Τα νούμερα των τελευταίων ημερών ήταν αυτά που την ανησύχησαν. Γι' αυτό και χτυπάει το καμπανάκι στα στελέχη του ANT1....


Οχι ότι τα νούμερα δεν ήταν ικανοποιητικά, αλλά δεν ήταν αυτά που θέλει η ίδια, καθώς έχει πέσει μέχρι το 15,5% μέσο όρο, ενώ στα νεανικά κοινά έφτασε το 12,7%. Βέβαια, αυτό συνέβη την 28η Οκτωβρίου, που δεν είναι όμως μια απλή καθημερινή μέρα. Τις υπόλοιπες μέρες ο μέσος όρος είναι γύρω στο 20%.
Τι ζήτησε η Τατιάνα
Από την αρχή της σεζόν ήταν αντίθετη με τις περικοπές που της επέβαλαν να είναι μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή της. Το lifestyle με κάποιες δόσεις ελαφρού gossip θέλει ζωντάνια και οι ειδήσεις αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό. Έτσι, η Τατιάνα έχει περιορίσει πολύ τη θεματολογία της κάνοντας μαγνητοσκοπημένες εκπομπές. Θέλει επίσης κι αυτό το έχει εκφράσει και στους υπεύθυνους του σταθμού η εκπομπή της να έχει πλουραλισμό και τα θέματα να εναλλάσσονται από lifestyle σε κοινωνικά, καθώς έχει αποδειχτεί ότι τα θέματα που συγκινούν τον κόσμο ανεβάζουν πολύ τους δείκτες της AGB.

Όσο για τα νούμερα, τα παρακολουθεί, σκέφτεται πώς θα βελτιώσει την εκπομπή, συζητάει με τους υπεύθυνους του καναλιού, αλλά δεν αγχώνεται... Ξέρει ότι σε πολλά μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης έχει συμβεί να έχουν σκαμπανεβάσματα στην τηλεθεάσεις τους κάποια περίοδο, αλλά τελικά έχουν καταφέρει να βρουν την παλιά τους δυναμική. Κι εκείνη ως παλιά «καραβάνα» ξέρει το μυστικό για να κάνει την AGB να τη λατρεύει!


http://www.womenonly.gr/

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner