Πληροφορίες πριν την κάλπη..

Επιστολή σε 370.000 μέλη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ, απέστειλε ο Προέδρος Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ, Δημήτρης Σιούφας, με πληροφορίες για τον τρόπο και τη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου του κόμματος.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο της επιστολής, όσοι είναι μέλη του κόμματος, προσερχόμενοι στις κάλπες, θα ανανεώσουν την εγγραφή τους, καταθέτοντας συμπληρωμένη την αίτηση επαναβεβαίωσης, την οποία μπορούν να προμηθευτούν από τις οργανώσεις του κόμματος, από τα εκλογικά κέντρα, η να την εκτυπώσουν από την ιστοσελίδα της Ν.Δ. Την ημέρα των εκλογών, στις 29 Νοεμβρίου, μπορούν να προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα για να εγγραφούν ως μέλη και να ψηφίσουν και όλοι όσοι αποδέχονται τις αρχές της ΝΔ.

Για τη διαδικασία απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης, η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλου εγγράφου, καθώς και η καταβολή δύο Ευρώ. Σύμφωνα με την επιστολή του κ. Σιούφα εκλογικά τμήματα θα στηθούν σε κάθε Καποδιστριακό Δήμο και σε συγκεκριμένα σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Τέλος τονίζεται ότι στην επαναληπτική ψηφοφορία δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι πήραν μέρος στην πρώτη ψηφοφορία και μάλιστα μόνο στο ίδιο εκλογικό τμήμα.
 
trelokouneli

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner