Η Μενεγάκη ζητάει βοήθεια από τον Χατζηνικολάου

Αποφασισμένη όσο ποτέ να διεκδικήσει και πάλι το θρόνο της πρωινής ζώνης, εμφανίζεται τελευταία η Ελένη Μενεγάκη. Η οικοδέσποινα του «καφέ» μάλιστα, βλέποντας την ψαλίδα της διαφοράς με το δίδυμο Καραμέρος-Χαριτάτος να κλείνει όλο και περισσότερο, έβαλε στοίχημα με τον εαυτό της ότι μέχρι τα Χριστούγεννα, τα μηχανάκια της AGB θα δείχνουν υπέρ της.

Γι’αυτό ζήτησε να αναλάβει εξολοκλήρου τα ηνία της εκπομπής, ψάχνοντας η ίδια τους τρόπους και τα πρόσωπα που θα της χαρίσουν τα επιθυμητά νούμερα. Ήδη έχει αρχίσει προσωπικές εξορμήσεις και άμεσες επαφές με κορυφαία πρόσωπα της show biz με σκοπό να την τιμήσουν, ενώ άμεσο στόχο της αποτελεί η εξομολόγηση στον καναπέ της, ενός ακριβοθώρητου ζευγαριού, όπως είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστι Τσολακάκη.

Γνωρίζοντας τη δημοτικότητα τους, αλλά και το γεγονός ότι σπάνια ανοίγονται μπροστά στο φακό, η ωραία Ελένη χρησιμοποιώντας τα μεγάλα μέσα αλλά και τη μεταξύ τους… συγγένεια προσπαθεί να τους αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι». Ένα «ναι» που για τους καλά γνωρίζοντες δεν θα αργήσει να το εισπράξει, ειδικά τώρα που η σχέση της με το ζευγάρι γίνεται ολοένα και πιο ζεστή.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Ελένη Μενεγάκη διατηρούσαν ανέκαθεν καλές σχέσεις, από την εποχή ακόμα που εκείνος ήταν διευθυντής της στον Alpha. Τελευταία οι σχέσεις τους όμως έγιναν πιο στενές, καθώς οι νονοί της κόρης της Βαλέριας, Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού, θα γίνουν οι ανάδοχοι του μικρού γιου του ζεύγους Χατζηνικολάου-Τσολακάκη.

Έτσι, με αφορμή την κουμπαριά και τα τρία ζευγάρια κάνουν στενή παρέα, γεγονός που η παρουσιάστρια θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα, έχει βάλλει τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια της χρωστάει χάρη, να πείσει τον Χατζηνικολάου να δεχτεί την πρόσκληση, αν και ξέρει πόσο δύσκολο είναι ο άνκορμαν να εμφανιστεί έστω και με λίνγκ στην πρώην επαγγελματική του έδρα.

Ξέροντας όμως πως ο κουμπάρος της θέλει να εξιλεωθεί μετά τη… γκάφα του, να την εκθέσει άθελα του συνομιλώντας στο ραδιόφωνο με την Τατιάνα Στεφανίδου, είναι σίγουρη πως θα καταφέρει να «ψήσει» το ζευγάρι, έστω την Κρίστι, να παραστεί στον «καφέ» και να μιλήσει για την οικογένεια τους, αλλά και για το άγνωστο πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικόλαου.


Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner