Συμμορίες κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια


Παρά τα όσα λέχθηκαν τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα στην Ελλάδα, για το εμβόλιο της γρίπης Α, το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου δεν έχει αλλάξει τους σχεδιασμούς του και οι εμβολιασμοί θα αρχίσουν την ερχόμενη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου.
«Δεν υπάρχει κανένας...


λόγος ανησυχίας και οι εμβολιασμοί στην Κύπρο θα ξεκινήσουν κανονικά στις ευπαθείς ομάδες στις 23 του μήνα», δήλωσε η προϊσταμένη για τα θέματα της Γρίπης Α Χρυστάλλα Χατζηαναστασίου.
«Έχουμε επίσημους και παγκόσμιους οργανισμούς υγείας, που μιλούν για προστασία μέσω εμβολιασμών. Δεν θα ακολουθούμε τι λέει ο καθένας. Καθημερινά πεθαίνουν άνθρωποι. Ας μην παίξουμε το παιχνίδι των ΜΜΕ, γιατί όταν χάσουμε και εμείς δύο και τρεις ανθρώπους, τότε θα ψάχνουμε το λάθος», είπε η κ. Χατζηαναστασίου.
Σημείωσε, ακόμη, πως όσον αφορά το νεκρό από τη γρίπη στα κατεχόμενα, αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν έχει ενημερωθεί επισήμως η Κυπριακή Δημοκρατία.
«Θάνατοι από Γρίπη Α μπορεί να συμβούν σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Το Υπουργείο Υγείας έχει προ πολλού ενημερώσει τα κατεχόμενα πως είναι στη διάθεσή τους για επιστημονικές γνώσεις, αν και εφόσον χρειαστούν, ωστόσο κανείς δεν ζήτησε μέχρι σήμερα τη βοήθειά μας», κατέληξε.

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner