Προσοχή στα μαχαίρια!

Ένα – ένα τα μαχαίρια παιδιά, μην μας έρθει καμιά αδέσποτη.
Η ΝΔ δική σας είναι μπορείτε να την διαλύσετε, αλλά υπάρχει και άμαχος πληθυσμός. Μην έχουμε τίποτα παράπλευρες απώλειες.

Οι ντορικοί κάνουν τα πάντα για να πείσουν τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν την κόρη του Μητσοτάκη. Αν δεν γίνει αρχηγός θα έρθει η καταστροφή.
Όπως είπε ο Κιλτίδης, του λέει το 30% των ψηφοφόρων της ΝΔ, ότι αν βγει ο Σαμαράς να μην τους ξαναμιλήσει για ΝΔ.
Κοίτα που θα μας πείσει να ψηφίσουμε Σαμαρά.
Και βέβαια η καταπληκτική στιχομυθία Μανώλη (του γνωστού) – Κιλτίδη. «Μίλα εσύ που είσαι μεγάλος πολιτικός», «Όχι εσύ είσαι μεγάλος πολιτικός». Την ειρωνική χροιά της φωνής μπορείτε να την φανταστείτε…
Στου Μανώλη την ταβέρνα έπεσε μια ντουφεκιά.
Ποιος είναι αυτός ο νεοδημοκράτης που δεν γνωρίζει ότι στις 29 Νοεμβρίου ψηφίζουν για πρόεδρο του κόμματος; Να τον βρούμε και να του το πούμε, να γλυτώσουμε καμιά διαφήμιση. Σε εποχή κρίσης βρισκόμαστε.
Κρίσης γενικώς.
Μ΄ αρέσουν τα στελέχη της ΝΔ που παριστάνουν τους ουδέτερους. Ανάλογα με το ποιον στηρίζουν μιλάνε και νομίζεις πως ακούς είτε την φωνή της Ντόρας είτε την φωνή του Σαμαρά. Ούτε κόμμα δεν αλλάζουν από τα επιχειρήματα (λέμε τώρα) των υποψήφιων αρχηγών.
Τι νομίζουν, ότι δεν μπορούμε να τους καταλάβουμε; Σε ηλίθιους νομίζουν ότι απευθύνονται ή σε ψηφοφόρους;
Σε συνέντευξη του ο Ανδριανόπουλος είπε ότι αν κερδίσει ο Σαμαράς θα υπάρχει έδαφος για την δημιουργία κεντροδεξιού κόμματος από επιχειρηματία.
Τι κάνει Mig Mig πάνω στα κεραμίδια;
Ο Πανάρετος άφησε ένα μικρό υπονοούμενο για την Άννα του Βοριά. Χειρίζεται τα θέματα με επικοινωνιακό τρόπο, είπε.
Αυτό ξέρει αυτό κάνει. Εξάλλου τόσα χρόνια έχουμε μάθει να ζούμε σε μια εικονική και επικοινωνιακή πραγματικότητα. Μην μας παρουσιάσουν την αληθινή πραγματικότητα ξαφνικά και πάθουμε τίποτα.
Πάντως έχουμε μια καλή και αρε(σ)τή κυβέρνηση. Με Πάγκαλο και Πανάρετο.
Ανοίγει το ασφαλιστικό, κλείνουν οι συντάξεις.
Το ΠΑΜΕ δεν άφησε να αρχίσει ο διάλογος για το ασφαλιστικό. Το ΗΡΘΑΜΕ θα το περάσει έτσι κι αλλιώς.
Ακόμα να καλυφθούν οι θέσεις των γενικών γραμματέων. Στις 100 μέρες ο αντιεξουσιαστής θα μας πει «Δεν πρόκανα». Μου είχε κλείσει και τις πόρτες το ΠΑΜΕ…

Μικρός Φωκίων

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner