Επιβεβαίωση για Σόουζα


Στάζει μέλι ο Ζίκο στο όνομα του Ντιέγκο Σόουζα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει ψηλά στη λίστα τον 24χρονο άσο της Παλμέιρας και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές για το αν ο Βραζιλιάνος θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του, επιβεβαίωσε τις...


συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους», ενώ άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη.

Η εφημερίδα «Πρωταθλητής» επικοινώνησε με το γραφείο που έχει το 100% των οικονομικών δικαιωμάτων του Σόουζα. Ο εκπρόσωπος του γραφείου μάνατζερ αποκάλυψε: «Έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες τον Ολυμπιακό για το κόστος της μεταγραφής, είτε για το 100% των δικαιωμάτων του Ντιέγκο Σόουζα, είτε για το 50% αφού έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο δανεισμού. Δεν μιλάμε απευθείας με την ελληνική ομάδα αλλά μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου».

Παρόλα αυτά ο εκπρόσωπος του παίκτη ξεκαθάρισε ότι τον παίκτη βολιδοσκοπούν και άλλες ομάδες. «Δεν είναι μονάχα ο Ολυμπιακός όμως, που μας έχει ζητήσει πληροφορίες το τελευταίο διάστημα. Είναι ομάδες από την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, τη Ρωσία και την Αγγλία. Ειδικά από την Αγγλία είναι αρκετές ομάδες, αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι άμεσα γιατί ο παίκτης δεν έχει τις απαιτούμενες συμμετοχές στην εθνική».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο 50% των δικαιωμάτων του που ακούγεται εντονότερα στον Ολυμπιακό. «Σίγουρα μας ενδιαφέρει ένα τέτοιο ενδεχόμενο παραχώρησής του στον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλο κλαμπ και η συνεχής παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί εγγύηση για την άνοδο της αξίας του Σόουζα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Εμείς το συζητάμε για συνιδιοκτησία με όρους του τύπου μπορεί να πουληθεί αυτόματα αν έρθει υπερδιπλάσια πρόταση ή αν παίξει στον Ολυμπιακό για 3 με 4 χρόνια και αν δεν πουληθεί σε αυτό το διάστημα, να ανήκει και πάλι σε μας. Υπάρχουν πολλές επιλογές αν έρθει και μας προσεγγίσει επίσημα ο Ολυμπιακός. Μας έχουν ενημερώσει να περιμένουμε κάτι από Ελλάδα εντός του μήνα».
 

www.gazzetta.gr

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner