Νέοι "πυρήνες" αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα γκαζάκια στην ΚηφισίαΜε προκήρυξη που αναρτήθηκε στο indymedia η οργάνωση "Πυρήνες Ατάκτων" αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση με γκαζάκια σε κατάστημα ρούχων στην Κηφισιά. Δείτε την προκήρυξη:

"Στους χαλεπούς καιρούς ποτέ δεν εγκατέλειψα την πόλη,στους αίσιους ποτέ δεν επωφελήθηκα και στους ζοφερούς,δεν φοβήθηκα τίποτα " ...Ένστολα σκυλιά σε κάθε γειτονιά με το χέρι στην σκανδάλη.

Επιχειρήσεις σκούπα-πογκρόμ,συλλήψεις,καταζητούμενοι και επικηρυγμένοι σε στυλ άγριας δύσης.

Τηλεοπτικά δελτία-Αστυνομικά δελτία.

Δηλώσεις νομιμοφροσύνης και καταδίκης του εσωτερικού εχθρού από τους συστρατευμένους θλιβερούς οπαδούς του δημοκρατικού καθεστώτος.

Εξ'άλλου ο υπουργός "ΠΡΟ.ΠΟ." Χρυσοχοϊδης δηλώνει "...έχουμε πόλεμο..." .

ΜΑΛΙΣΤΑ.... έχουμε πόλεμο και παίρνουμε θέση.

Είμαστε με αυτούς που αντιστέκονται,κάνουμε τη θεωρία πράξη,την πράξη θεωρία υψώνοντας τη σημαία της καταστροφής.

Έτσι αποφασίσαμε να κινηθούμε στους χλιδάτους δρόμους της Κηφισιάς,με τα πολυτελή αυτοκίνητα,τις επαύλεις-φρούρια,ανάμεσα στα επιτηδευμένα χαμόγελα της οικονομικής ελίτ,των wanna be μικροαστών και των σεκιουριτάδων τους,τοποθετώντας εμπρηστικό μηχανισμό την Κυρική 1 Νοέμβρη στην εμπορική ζώνη του Κεφαλαρίου και συγκεκριμένα στο κατάστημα GANT στη διασταύρωση των οδών Κύπρου και Κωλοκοτρώνη.

Σκοπός μας η ολική καταστροφή και η δημιουργία διάχυτης ανασφάλειας και πανικού σε όσους έχουν λόγους να ανησυχούν....Αφιερώνουμε την επίθεση στον προφυλακισμένο αναρχικό επαναστάτη Παναγιώτη Μασούρα,στους 2 προφυλακισμένους συγκατηγορούμενους του Χάρη Χατζημιχελάκη,Μάνο Γιόσπα και στους 6 καταζητούμενους για την ίδια υπόθεση.

Λευτεριά στους αιχμάλωτους της δημοκρατίας.

Υ.Γ. Χαιρετίζουμε με σεβασμό και εκτίμηση όσους συνεχίουν να πράττουν επαναστατικά.ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ

ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΤΑΚΤΩΝ

troktiko

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner