Συλλήψεις για «στημένα» παιχνίδια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα


Σε συλλήψεις υπόπτων για «στήσιμο» ποδοσφαιρικών αγώνων σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, προχώρησε η γερμανική αστυνομία, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί ο αριθμός των συλληφθέντων.

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του εισαγγελέα του Μπόχουμ, οι συλλήψεις, στη Γερμανία και αλλού, έγιναν στο πλαίσιο έρευνας της UEFA για υπόθεση «στημένων» αγώνων...

Η έρευνα άρχισε στις αρχές του έτους και στρέφεται κατά διεθνούς κυκλώματος που φέρεται να βρίσκεται πίσω από ευρείας κλίμακας «στήσιμο» αγώνων.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, το κύκλωμα δωροδοκούσε παίκτες, προπονητές και διαιτητές σε υψηλού επιπέδου ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για να διαμορφώνουν τα αποτελέσματα αγώνων, έτσι ώστε να κερδίζει μεγάλα ποσά στο στοίχημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εισαγγελέα, οι επιδρομές των διωκτικών αρχών έγιναν σήμερα στη Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη και κατά τη διάρκειά τους έγιναν αρκετές συλλήψεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί άλλες πληροφορίες, ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου για το θέμα στο Μπόχουμ.

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner