Οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας χασίς!


«Οικογενειακή επιχείρηση» διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων χασίς, το οποίο φέρεται να καλλιεργούσαν σε περιοχή της Νότιας Ελλάδας, εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.Τρία αδέρφια, ηλικίας 41, 43 και 44 ετών, συνέλαβαν αστυνομικοί της υπηρεσίας μετά από διαδοχικές...εφόδους στις κατοικίες τους στο Βόλο προχθές το μεσημέρι από τις 11:30 έως τη 1 μ.μ. Στην κατοχή του μεγαλύτερου σε ηλικία βρέθηκαν 9 κιλά ακατέργαστης κάνναβης!

Οι τρεις τους παρακολουθούνταν ως ύποπτοι διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, ύστερα από σχετικές πληροφορίες. Η επιχείρηση ήταν συντονισμένη και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών κατέγραψε μία ακόμη επιτυχία τους τελευταίους μήνες.

Το χασίς ήταν ελληνικής προέλευσης και δικής τους σοδειάς, σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες συνεχίζουν να ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.
Σε έκταση που έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον ο ένας από τους τρεις, φέρεται ότι γίνονταν συστηματική καλλιέργεια χασίς, το οποίο μεταφέρονταν στο Βόλο για να πουληθεί σε χρήστες ή μικροεμπόρους.

Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο αναπληρωτής διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας Βασίλης Κακές και ο διευθυντής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Γιάννης Τόλιας, ανέφεραν ότι τα 9 κιλά χασίς βρέθηκαν στο σπίτι του 44χρονου, κοντά στο Οινόπνευμα, έπειτα από νομότυπη έρευνα με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου.
 

http://www.taxydromos.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001001006&nodeId=51&articleId=19216

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner