Νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδος για το Μουντιάλ!


Με καινούρια εμφάνιση, που άπαντες εποθυμούν να αποδειχθεί γούρικη, θα παραταχθεί κόντρα στην Ουκρανία για τα μπαράζ του Μουντιάλ η Εθνική μας ομάδα, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης η ΕΠΟ, Tην... διαφορά, πάντως, κάνει η λέξη «ΕΛΛΑΣ» που είναι αποτυπωμένη στο πίσω μέρος του γιακά......"Με νέα 1η Επίσημη Αγωνιστική Εμφάνιση (ΗΟΜΕ), θα αγωνιστεί η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στον αγώνα play-offs με την Ουκρανία για την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Κοινό πλάνο παρουσίασης θα ακολουθήσουν όλες οι Ομοσπονδίες που συνεργάζονται με την adidas, όπως η Γερμανία, η Αργεντινή, η Ισπανία, η Γαλλία κ.α. Η νέα Φανέλα, στα Εθνικά χρώματα του λευκού με μπλε λεπτομέρειες, ξεχωρίζει χάρη στο λιτό και απέριττο σχεδιασμό της. Χαρακτηριστικό στοιχείο αποτελεί η λέξη «ΕΛΛΑΣ» αποτυπωμένη στο πίσω μέρος του γιακά, με Ελληνικούς χαρακτήρες. Μεγαλύτερη έμφαση δόθηκε στις τεχνολογίες που έχουν εφαρμοστεί με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης των παικτών. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Formotion προσφέρει μέγιστη άνεση και τέλεια εφαρμογή, με χαρακτηριστικά όπως ο τρισδιάστατος σχεδιασμός, οι διαφορετικοί συνδυασμοί υφασμάτων για μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς και οι ειδικές ραφές που καταργούν την τριβή κατά τη διάρκεια έντονης δράσης. Επιπλέον, με την τεχνολογία Climacool ειδικά υφάσματα έχουν τοποθετηθεί στα καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος επιτρέποντας τον αέρα να διαπερνά το ύφασμα και να βοηθά τον αθλητή να παραμένει δροσερός, στεγνός και άνετος.

Οι νέες Εμφανίσεις θα βρίσκονται στη διάθεση του αγοραστικού κοινού από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου σε ολόκληρο το δίκτυο της adidas και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών. Η 2η εμφάνιση της Εθνικής θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο βάσει της παγκόσμιας στρατηγικής της adidas.

Η adidas θα συνεχίσει να προμηθεύει την Εθνική Ομάδα με υλικό τελευταίας τεχνολογίας και υψηλού σχεδιασμού ενώ παράλληλα, συνεργάζεται στενά με την Ομοσπονδία για τη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη του Ποδοσφαίρου στη χώρα μας σε όλα τα επίπεδα".


http://www.gazzetta.gr

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner