Δεν καταλαβαίνει γιατί οι γυναίκες την μισούν!

Αυτό είναι το πρόβλημα που καλείται να λύση η Megan Fox. Οι άντρες τη λατρεύουν και οι γυναίκες τη "μισούν"! Ο λόγος, για τη "εκρηκτική" Megan Fox, η οποία σε πρόσφατη εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό New York Times, εξέφρασε το παράπονο της για τη γυναικεία νοοτροπία, καθώς πιστεύει ότι οι "κυρίες" δεν την έχουν σε μεγάλη υπόληψη και ότι οι περισσότερες έχουν λάθος ιδέα γι' αυτήν.

"Τα κορίτσια πιστεύουν ότι είμαι ανήθικη και ότι έχω την ίδια σχέση που είχα από τα 18 μου. Το θέμα είναι ότι όταν σε θεωρούν ελκυστική, πρέπει συγχρόνως να είσαι χαζή και πόρνη" είπε χαρακτηριστικά η πανέμορφη Megan.

Η σεξοβόμβα ηθοποιός, δήλωσε επίσης ότι όταν δίνει συνεντεύξεις σε αντρικά περιοδικά υπάρχει ένας συγκεκριμένος χαρακτήρας που "παίζει" ενώ δεν έχει βρει ακόμα τον τρόπο για να προσεγγίσει τις γυναίκες με αποτέλεσμα πολύ συχνά να την περιφρονούν. Ωστόσο, τόνισε ότι παρόλα αυτά δεν την ενδιαφέρει τη λέει το γυναικείο φύλο, αφού τη ζηλεύουν γιατί είναι όμορφη, έξυπνη, σέξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση "Ούτως ή άλλως όλες οι γυναίκες μισούν τις γυναίκες" είπε η Megan.


trelokouneli

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner