Δωρεάν εισιτήρια από την ΕΠΟ στους κατόχους διαρκείας

Δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα μπαράζ με την Ουκρανία που θα διεξαχθεί στις 14/11 στις 20:00 στο ΟΑΚΑ, αποφάσισε να προσφέρει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στους κατόχους διαρκείας για τις εντός έδρας αναμετρήσεις που προηγήθηκαν, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010.

Ετσι, στην προαναφερόμενη αναμέτρηση, η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας στο ΟΑΚΑ θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας, στις ακόλουθες θύρες από τις οποίες και θα προμηθεύονται το εισιτήριο του αγώνα Ελλάδα-Ουκρανία:

- Οι κάτοχοι διαρκείας στις θέσεις VIP του «Γ. Καραϊσκάκης» θα μπουν στη θύρα VIP του ΟΑΚΑ (Θύρα 27).

- Οι κάτοχοι διαρκείας των θυρών 14 και 15 του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» θα εισέλθουν στη θύρα 9Α.

- Οι κάτοχοι διαρκείας της θύρας 12 του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» θα εισέλθουν στη θύρα 7Β.

- Οι κάτοχοι διαρκείας στη θύρα 16 του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» θα μπουν στη θύρα 11Α.

- Oι κάτοχοι διαρκείας των θυρών 19, 20, 21 του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» θα εισέλθουν στη θύρα 3Β του Ολυμπιακού σταδίου.

Εν τω μεταξύ, τέθηκαν σε κυκλοφορία μέσω του διαδικτύου και της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΟ εισιτήρια για τον αγώνα με την Ουκρανία. Όσοι φίλαθλοι επιλέξουν να προμηθευτούν με αυτό τον τρόπο τα εισιτήριά τους, θα έχουν τη δυνατότητα να τα παραλάβουν από το ΟΑΚΑ (στο εκδοτήριο του σταθμού «Ειρήνη») τις ακόλουθες ημέρες και ώρες: Παρασκευή 13/11 από τις 10:00 έως τις 17:00 και ανήμερα του αγώνα (14/11) από τις 09:00 έως τις 19:30. Οι τιμές ορίστηκαν στα 10, 20 και 30 ευρώ.
 

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner