Για να μαθαίνετε

Και όμως είναι από τις εξομολογήσεις μια αεροσυνοδού:



«Όταν ετοιμάζεις τα γεύματα, μετράς τη θερμοκρασία τους με ειδικά θερμόμετρα που διατίθενται στο πλήρωμα. Τα θερμόμετρα αυτά...
αλλάζουν χρώμα, όταν τα γεύματα ή τα ροφήματα είναι αρκετά ζεστά. Όμως εμείς, για συντομία, ελέγχουμε τη θερμοκρασία με το δάχτυλο. Έτσι, αν ακούσετε καμιά φορά “άουτς” από την κουζίνα, αυτό σημαίνει ότι τα γεύματα είναι έτοιμα για να τα μοιράσουμε».

Πηγή

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner