Θρήνος και στο Μεξικό για τον Ντε Νίγκρις


Στο Μεξικό που είναι και η πατρίδα του ποδοσφαιριστή αμέσως έγινε πρώτο θέμα η είδηση του θλιβερού γεγονότος με τον εκπρόσωπο της Μοντερέι, (ήταν η ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του το 1999), Εβεράρδο Βαλντέζ να ανακοινώνει τον θάνατο...

του Ντε Νίγκρις και να τονίζει ότι γνωρίζει λίγα πράγματα για το περιστατικό. Επίσης έδωσε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του παίκτης της ΑΕΛ.

Ο πρόεδρος της Μοντερέι, Χόρχε Ουρντιάλες όπως και ο αντιπρόεδρος Λουίς Μιγκέλ Σαλβαδόρ επιβεβαίωσαν την είδηση και τόνισαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να σταθούν στο πλευρό της οικογένειας του Ντε Νίγκρις και στην αδερφό του που αγωνίζεται στην ομάδα τους.

Ο ισχυρός άντρας του μεξικάνικου συλλόγου ανέφερε: «Είναι κάτι απίστευτο. Θα υποστηρίξουμε τον Άλντο και όλη του την οικογένεια σε ότι χρειαστούν. Θα τους βοηθήσουμε στην μεταφορά του Αντόνιο στο Μοντερέι και ότι άλλο χρειαστούν».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Σαλβαδόρ: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σοκαρισμένοι. Απίστευτο, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Οτι περνάει από το χέρι μας θα το κάνουμε για να βοηθήσουμε την οικογένεια».


gazzetta.gr

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner