Ολη η αλήθεια για την υγεία του Μητροπάνου


Εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος από το νοσοκομείο «Υγεία», όπου νοσηλεύεται από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Ο λαϊκός βάρδος πέρασε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του, ωστόσο ήδη...
αισθάνεται πολύ καλύτερα και επιθυμεί να συνεχίσει τη φαρμακευτική αγωγή από το σπίτι του, καθώς το νοσοκομειακό περιβάλλον έχει αρχίσει να επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία του. Αυτό είναι κάτι που βρίσκει σύμφωνους και τους θεράποντες γιατρούς του, καθώς δεν του χορηγείται πλέον ενδοφλέβια αντιβίωση, οπότε μπορεί άνετα να συνεχίσει στην οικία του την αγωγή που του χορηγήθηκε. Αλλωστε, όσο παραμένει στο νοσοκομείο υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει κάποια ίωση καθώς το ανοσοποιητικό του σύστημα είναι εξασθενημένο. Ετσι, αν όλα πάνε καλά, μετά τα αποτελέσματα και των σημερινών πρωινών εξετάσεων, ο Δημήτρης Μητροπάνος θα μπορέσει να βρεθεί στο σπίτι του και στη θαλπωρή της οικογένειάς του.

Ο πυρετός της πρώτης ημέρας, που έγινε και η αφορμή για να νοσηλευτεί, έχει υποχωρήσει, ενώ τα λευκά αιμοσφαίρια μέχρι και χθες ήταν αρκετά ανεβασμένα, αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς, αυτό είναι φυσιολογικό γιατί ακόμα η αντιβίωση δεν έχει αρχίσει να επιδρά στον οργανισμό του. Ωστόσο, αυτό που έκανε τους γιατρούς του ιδιωτικού θεραπευτηρίου να ανησυχήσουν περισσότερο ήταν η πιθανότητα να δημιουργηθούν αντισώματα εναντίον του μοσχεύματος λόγω του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του. Τελικά όμως, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που του έγιναν αποκλείστηκε αυτό το ενδεχόμενο, αφού δεν διαγνώστηκε κάτι το ανησυχητικό. Υπενθυμίζεται ότι το Μάιο του 2008 ο Δημήτρης Μητροπάνος είχε υποβληθεί σε εγχείρηση μεταμόσχευσης νεφρού σε φημισμένο κέντρο μεταμοσχεύσεων στο Παρίσι.

Ολες αυτές τις μέρες στο πλευρό του αγαπημένου τραγουδιστή βρίσκεται η σύζυγός του Βένια, που προσπαθεί να τον εμψυχώνει για να καταφέρει να ξεπεράσει άλλη μια περιπέτεια με την υγεία του. Το Σάββατο το απόγευμα δίπλα στον Δημήτρη Μητροπάνο για αρκετή ώρα βρέθηκε και η Πέγκυ Ζήνα, που δεν θα μπορούσε να μην τον επισκεφτεί καθώς φέτος μοιράζονται την ίδια πίστα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Οι δύο τραγουδιστές συνομίλησαν και αποφάσισαν να ανανεώσουν το ραντεβού με τους θαυμαστές τους μόλις ο Δημήτρης Μητροπάνος αισθανθεί εντελώς καλά. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι ενδέχεται και αυτό το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο το μαγαζί να παραμείνει κλειστό.

πηγή espresso

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner