Χαστούκια στο Λάκη

Αφού τον «άδειασαν» Βουτσάς και Χαϊκάλης, είδε τον αιώνιο εχθρό του Σταμάτη Φασουλή να του παίρνει το Α’ Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιό για την χρονιά που πέρασε.
Χαστούκια απανωτά για τον Λάκη Λαζόπουλο.
Πρώτος άνοιξε το χορό, ο πάλαι ποτέ στενός  συνεργάτης αλλά και κολλητός φίλος του Παύλος Χαϊκάλης, που σε συνέντευξή του υπερασπίστηκε τη Μιμή Ντενίση, λέγοντας ότι ο Λάκης που την κατακρίνει… δεν είναι καλύτερος ηθοποιός από εκείνη.
Και μεταξύ μας δεν έχει κι άδικο, γιατί ο Λαζόπουλος όσες φορές αποπειράθηκε να παίξει
κάτι διαφορετικό από τον  εαυτό  του απέτυχε  και δη παταγωδώς…

Στην συνέχεια σκυτάλη πήρε ο παλαίμαχος και πάντα αγαπητός Κώστας Βουτσάς, που υπερασπίστηκε και αυτός με νύχια και με δόντια την φετινή συμπρωταγωνίστριά του Μιμή, λέγοντας ότι έχει ισάξιο ταλέντο με τον Λάκη [!] και τονίζοντας ότι πρέπει να την πάψουν πια να την χτυπούν…
Το πιο μεγάλο όμως «χαστούκι» το έφαγε ο Λαζόπουλος, στα Θεατρικά Βραβεία του Αθηνοράματος.
Και αυτό, γιατί για τις επιδόσεις του στον «Βιοπαλαιστή στην στέγη», απέσπασε το 2ο βραβείο ανδρικού ρόλου, με τον εχθρό και αντίπαλό του Σταμάτη Φασουλή -για τον οποίο έχει πει, ότι έχει ειδικό κεφάλαιο βιτριολικό στην αυτοβιογραφία του!- να παίρνει το 1ο βραβείο για το «Κλουβί με τις τρελές».

Ε,  μετά απο τόσο δυνατό χαστούκι περιμένατε να πάει στην τελετή που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής. Δικαιολογήθηκε ότι ετοίμαζε το «Αλ Τσαντίρι» κι ακόμη βράζει…

ΥΓ. Στο τσαντίρι του, πάντως, παρέπαιε στα όρια του γελοίου,  προσπαθώντας να
τραγουδήσει τραγούδια του Μίκη, των οποίων δε γνώριζε τα λόγια..
Φρικτά λαικίστικο και αντιαισθητικό θέαμα!

[πηγή]

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner