Κλείνουν σχολικά τμήματα στα Τρίκαλα


Τη διακοπή των σχολικών μαθημάτων σε πέντε τμήματα του 5ου Ενιαίου Λυκείου της πόλης των Τρικάλων αποφάσισε η Νομαρχία, μετά τη σχετική διαπίστωση του ΕΚΕΠΥ, κατά την οποία ήταν υψηλός ο αριθμός των παιδιών που απουσίαζαν με συμπτώματα γρίπης. Ειδικότερα, πρόκειται για τα τμήματα Α1,Α2,Α3,Β2 και Γ5 που...


σταμάτησαν να πραγματοποιούνται μαθήματα για μία εβδομάδα. Για ακόμη μια φορά ωστόσο αποδείχθηκε η τραγική καθυστέρηση του ΕΚΕΠΥ να ενημερώσει εγκαίρως τη Νομαρχία Τρικάλων, αφού το σχετικό έγγραφο στάλθηκε γύρω στις 9 με 10 το βράδυ, γεγονός που εμποδίζει την άμεση ενημέρωση των γονέων και μαθητών.
Το πρόβλημα επεσήμανε και ο κ. Νίκος Σακκάς, αρμόδιος αντινομάρχης, απευθύνοντας για ακόμη μια φορά παράκληση στον αρμόδιο οργανισμό υγείας, να ενημερώνει νωρίτερα τις νομαρχίες ώστε να λαμβάνονται και άμεσα οι απαιτούμενες αποφάσεις. «Δυστυχώς για ακόμη μια φορά ενημερωνόμαστε αργά το βράδυ γεγονός που εμποδίζει την άμεση ενημέρωση των γονέων και των μαθητών για διακοπή των μαθημάτων», τόνισε ο κ. Σακκάς συμπληρώνοντας ότι είναι ευτύχημα το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρχε σοβαρό κρούσμα.


http://www.e-erevna.gr/portal/story.aspx?ID=77293.0000

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner