Νέα κόντρα Νικοπολίδη-ΠΑΟ!


Αυτή η... κόντρα κρατάει χρόνια! Η θέση που πήρε ο Αντώνης Νικοπολίδης στο βραδινό δελτίο του ΑΝΤ1, σχετικά με την αγωνιστική απραξία των Τζιώλη, Μάντζιου προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που απάντησε επίσημα με δήλωση του Στέφανου Ησαϊα (διευθυντής του γραφείου του Νικόλα Πατέρα) στο gazzetta.gr!......O Nικοπολίδης είπε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1:

για την Εθνική: «Είναι μια ιστορική πρόκριση. Μεγάλη επιτυχία τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Τα πράγματα μπορούν να διορθωθούν μέσα από τέτοιες επιτυχίες».

για τον Τζόρβα: «Ο Αλέξης χθες ήταν πολύ καλός, σταθερός και σίγουρος. Μαζί με την άμυνα και τον Δημήτρη ήταν οι κορυφαίοι. Πάντως, όλη ομάδα είχε ψυχή. Η ψυχή του Έλληνα ποδοσφαιριστή».

για το Μουντιάλ: «Στόχος νομίζω είναι να πάμε εκεί για το καλύτερο. Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο να το πάρουμε. Πρέπει, όμως, να είμαστε ανταγωνιστικοί και έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση.

για το αν θα δεχόταν να γυρίσει: «Έχω κάνει τις επιλογές μου. Εξάλλου θα ήταν άδικο για τα παιδιά που ιδρώνουν δύο χρόνια τώρα, για τον ύπνο τους, το άγχος τους. Αξίζουν να πάνε τα παιδιά που ήταν εκεί».

για Τζιόλη και Μάντζιο: «Δεν μπορεί ο Τζιόλης να μην αγωνίζεται στην ομάδα του ή ο Μάντζιος που κατά καιρούς υπολογιζόταν από την Εθνική.. Τέτοιοι παίκτες πρέπει να βρίσκονται στα πλάνα των ομάδων τους για να έχει ο ομοσπονδιακός προπονητής πιο πολλές επιλογές».

Η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις δηλώσεις του Αντώνη Νικοπολίδη! Η τοποθέτηση του έμπειρου γκολκίπερ σχετικά με την αγωνιστική απραξία των Τζιώλη και Μάντζιου… άγγιξε ευαίσθητες χορδές στις τάξεις των πρασίνων και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις υπήρξε τοποθέτηση από τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα.

Ο Στέφανος Ησαϊας σε επικοινωνία που είχε μαζί του το gazzetta.gr, τόνισε τα ακόλουθα:

«Προτείνουμε στον κύριο Νικοπολίδη σαν πρόεδρο του ΠΣΑΠ να επικεντρώσει τις προσπάθειές του ώστε όλες οι ομάδες να επενδύσουν στον Έλληνα ποδοσφαιριστή όπως ο Παναθηναϊκός που εδώ και χρόνια αποτελεί τον κύριο αιμοδότη των Εθνικών ομάδων. Τότε είναι που θα έχει πραγματικά πολλές επιλογές ο ομοσπονδιακός προπονητής. Όσο για το ποιοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται και ποιοι όχι, αυτό ας το αφήσουμε στη διακριτική ευχέρεια του προπονητή της κάθε ομάδας».

http://www.gazzetta.gr

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner