"Σκοτάδι" στην υπόθεση Σεμένια


Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν όλοι όταν ενημερώθηκαν για την ανακοίνωση της διεθνούς ομοσπονδίας (IAAF) για την υπόθεση της Κάστερ Σεμένια, αφορούσε τα αποτελέσματα των ελέγχων στην παγκόσμια πρωταθλήτρια......Κι όμως η διεθνής ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι και ότι δεν θα γίνει το παραμικρό σχόλιο τις επόμενες μέρες, όταν ο καλός κόσμος του στίβου θα βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο για το ετήσιο gala.

Η ανακοίνωση της IAAF αναφέρει:
"Η IAAF, το υπουργείο Αθλητισμού της Νότας Αφρικής και εκπρόσωποι της Κάστερ Σεμένια βρίσκονται σε συζητήσεις για να υπάρξει επίλυση στην υπόθεσή της, που αφορά στη συμμετοχή της στους αγώνες στίβου. Η IAAF δεν θα προβεί σε κανένα νέο σχόλιο για τα ιατρικά θέμα της Σεμένια. Οι ιατρικές εξετάσεις της αθλήτριας βρίσκονται εν αναμονή της ολοκλήρωσής τους. Δεν θα γίνει επίσης συζήτηση για την Σεμένια στο προσεχές Συμβούλιο της IAAF στο Μονακό 20-21 Νοεμβρίου και δεν θα προβούμε σε κανένα σχόλιο μέχρι να υπάρξει νεότερη πληροφόρηση".

Υπήρχε η πληροφορία ότι η ανακοίνωση θα γινόταν την Παρασκευή (20/11) από τον πρόεδρο της IAAF, Λαμίν Ντιάκ. Η Σεμένια έχει υποβληθεί σε έλεγχο επαλήθευσης φύλου, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι είναι ερμαφρόδιτη.

http://www.sport24.gr

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner