Διαβάστε τα ζώδια των ημερών 5/11/2009 ως 11/11/2009

Το www.blogakias.gr σε συνεργασία με την γνωστή αστρολόγο κυρία Βιργινία Λεούση σας παρουσιάζει τα ζώδια των ημερών 5/11/2009 ως 11/11/2009


Άστρα από τη Βιργινία Λεούση
Γρηγορίου Λαμπράκη 109, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, Τ.Κ. 18534, Τηλέφωνα για ραντεβού: 210-4131584 / 210- 4117422
                                           210-4222828 (και fax) / 6932232132
                                                Πέμπτη 5 έως 11/11/09
ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου- 20 Απριλίου): Είναι άσχημο να κριτικάρετε  συνέχεια τον εαυτό  σας και τους άλλους και να μην έχετε  κατανόηση. Για να ανταπεξέλθετε στο  φόρτο εργασίας, αντιμετωπίστε με όρεξη τις καταστάσεις. Προσέξτε την κριτική που κάνετε, γιατί να θυμάστε ότι υπάρχει και αντίλογος.
ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου- 20 Μαΐου): Συμμεριστείτε  τις αδυναμίες  των άλλων και  περιορίστε την ένταση που νιώθετε. Μην  αφήσετε τα νεύρα  σας να ξεσπάσουν σε ανθρώπους που δε φταίνε. Ρυθμίστε τις υποχρεώσεις σας πριν σας κουράσουν και σας αγχώσουν. Δείτε από άλλη οπτική γωνία μια κατάσταση που σας ενοχλεί και ίσως αλλάξετε γνώμη.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου- 21 Ιουνίου): Κάντε  αλλαγές σε όποιο  τομέα της ζωής σας αντιμετωπίζετε προβλήματα. Αφήστε και τους άλλους να κάνουν κάτι και μην υπερβάλλετε στη δουλειά. Ζητήστε τη βοήθεια ενός συγγενή σας στον οποίο κάποτε είχατε φανεί χρήσιμοι. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου): Μην αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε. Εάν προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι, θα είστε και ετοιμόλογοι. Μία συζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα. Πείτε πράγματα που σας ενοχλούν και μην τα κρατάτε όλα μέσα σας. Τα ξεσπάσματα στον εργασιακό χώρο θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα.
ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου- 23 Αυγούστου): Μία μικρή απόδραση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από  τις πολλές σκέψεις. Διασκεδάστε και  μη δουλεύετε συνέχεια, γιατί να θυμάστε  πως δεν είστε  μηχανή. Αφήστε πίσω το παρελθόν και αγνοήστε καταστάσεις που δε σας βοηθούν. Συζητήστε τα πιστεύω σας μόνο με άτομα που μπορούν να σας καταλάβουν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου): Η ευγένεια θα σας  ανοίξει πόρτες που  για άλλους θα παραμείνουν  ερμητικά κλειστές. Προσπαθήστε να λύσετε για αρχή προβλήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Μια ευγενική χειρονομία που θα δεχθείτε από κάποιο πρόσωπα θα μειώσει τον εκνευρισμό σας.
ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου): Να θυμάστε πως  η κούραση και  η μοναξιά δεν  είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι. Η ζωή σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη μυστικότητα και μυστήριο, ενώ θα δείτε να ανθίζουν τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας. Αναπληρώστε τη ζωτικότητα, την αποφασιστικότητα και τη διάθεση για δράση και μην αφήσετε τίποτα να ανακόψει την πορεία σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου): Ορισμένες τροποποιήσεις  είναι απαραίτητο να γίνουν από εσάς για να μπορέσετε  να κάνετε το μεγάλο άλμα στον τομέα που  φροντίζετε τον τελευταίο  καιρό. Προετοιμαστείτε  να βελτιώσετε κάποιες  εργασιακές συνθήκες και προσεγγίστε περισσότερο τις προσδοκίες σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ ( 23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου): Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσάς και  τους άλλους μπορεί να είναι τα ιδεώδη, αλλά όπως και να έχει θα προκύψει για  εσάς κέρδος. Οι φιλίες και οι συναναστροφές μπορούν να διευρύνουν τη διαδικασία σκέψης και τα ενδιαφέροντά σας με έναν αρκετά εποικοδομητικό τρόπο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου): Οι ανασφάλειές σας  θα μειωθούν σημαντικά, η διάθεσή σας  θα είναι καλύτερη και η καθημερινότητά σας θα γεμίσει από πράγματα που θα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας. Θα ομορφύνει το κλίμα στην προσωπική σας ζωή και θα μπορέσετε να ζήσετε όμορφες στιγμές δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου): Διαπιστώστε τις  ελλείψεις στην επαφή και στη συνεννόηση με τα άτομα που συμβαδίζετε πάνω στον ίδιο σκοπό. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεχωρίσετε τα άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου που δρουν ανεξέλεγκτα στη ζωή σας εδώ και πολύ καιρό, χωρίς εσείς να το έχετε καταλάβει.
ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου): Θα δείτε ξεκάθαρα πλέον ποιοι είναι πραγματικά στο πλευρό σας και ποιοι για δικό τους συμφέρον. Μην είστε ελαστικοί με αυτούς που σας πρόδωσαν αρκετές φορές στο παρελθόν και μην τους δώσετε άλλη ευκαιρία. Οι χαμένοι δε θα είστε εσείς, αλλά αυτοί που δεν εκτίμησαν αυτά που τους είχατε προσφέρει.  

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner