3 ώρες ταινίας τα όργια του νοσοκομείου

Οι σκηνές σκληρού σεξ, συνολικής διάρκειας τριών ωρών (!), είχαν δημοσιοποιηθεί σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα με ροζ βίντεο, η οποία υποστηρίζεται από server με έδρα τη Ρωσία! Κανείς ωστόσο δεν γνώριζε ποιος από αυτούς τις είχε «ανεβάσει» αφού όλοι το αρνούνταν! Επί δύο ολόκληρα χρόνια, ένας γιατρός και τρεις γυναίκες αναζητούσαν τρόπο να «κατεβάσουν» το υλικό που απειλούσε τις δουλειές, τις συγγενικές τους σχέσεις και την ίδια την προσωπικότητά τους, αλλά μάταια. Για να γίνει αυτό έπρεπε να έχουν στη διάθεσή τους ειδικούς κωδικούς που χρησιμοποιήθηκαν για να «κρεμαστεί» το υλικό στο Διαδίκτυο. Πώς να τους έβρισκαν όμως αφού κανείς δεν παραδεχόταν ότι είχε δώσει τα περιβόητα DVD; Χρειάστηκε να υποβάλουν μηνύσεις κατ’ αγνώστου για να μπορέσουν να καταφύγουν στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και να ζητήσουν τη βοήθειά τους, ώστε να αναζητήσουν μέσω εξωτερικού τους υπευθύνους της ιστοσελίδας και να ζητήσουν να αποσυρθούν τα συγκεκριμένα βίντεο, κάτι που πέτυχαν μόλις πριν από λίγες μέρες!

Ολα αυτά αναπόφευκτα δημιούργησαν σούσουρο στο νοσοκομείο και οδήγησαν σε τεντωμένο σχοινί τις άλλοτε άριστες σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών του ροζ σκανδάλου, ο κύκλος των οποίων φαίνεται πως είναι ακόμη μεγαλύτερος. Ηδη προστέθηκαν άλλες τρεις γυναίκες στις έξι που ήταν αρχικά γνωστό ότι συμμετείχαν στα ομαδικά όργια και ο συνολικός αριθμός ανεβαίνει στα δώδεκα άτομα, με μόνο δύο γιατρούς και έναν γιο γιατρού, που επαγγέλλεται τον ιατρικό επισκέπτη, να... εκπροσωπούν το ανδρικό φύλο! Οι ψίθυροι ήταν επόμενο να φτάσουν και στα αφτιά της διοίκησης του νοσοκομείου, που διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση πριν από λίγο καιρό. Ωστόσο, όσοι κατέθεσαν, αρνήθηκαν κάθε σχέση με τις «φήμες», όπως τις αποκάλεσαν, με αποτέλεσμα η ΕΔΕ να κλείσει άρον-άρον, χωρίς να αποδείξει κάτι και η υπόθεση να μπει στο αρχείο!

Ωστόσο, οι αλλεπάλληλες μηνύσεις και το γεγονός ότι οι ροζ εικόνες βρίσκονταν για μεγάλο διάστημα σε κοινή θέα ήταν οι αιτίες που αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της μία από τις γυναίκες που συμμετείχαν στις ερωτικές συναντήσεις. Η νεαρή κοπέλα επιχείρησε να πηδήξει στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της, αλλά παραπάτησε πάνω σε μια γλάστρα και -για καλή της τύχη- έπεσε από την εσωτερική πλευρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική όπου και νοσηλεύεται.

 

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner