Διαβάστε τα ζώδια των ημερών 19/11/2009 ως 25/11/09

Σε συνεργασία με το Blogakias.gr η γνωστή αστρολόγος σας δίνει κάθε εβδομάδα τις προβλέψεις της για τα ζώδια! 

Άστρα από τη Βιργινία Λεούση
Γρηγορίου Λαμπράκη 109, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, Τ.Κ. 18534, Τηλέφωνα για ραντεβού: 210-4131584 / 210- 4117422
                                           210-4222828 (και fax) / 6932232132
E-mail: BirginiaL@hotmail.com 


                                                Πέμπτη 19 έως 25/11/09

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου- 20 Απριλίου): Καινούρια σχέση  έρχεται στον ορίζοντα για τους αδέσμευτους, αλλά επειδή θα σας κυριεύει η ανασφάλεια το πιθανότερο είναι να κρατάτε αποστάσεις. Μη τα θέλετε όλα δικά σας. Πρέπει να αφιερώσετε και εσείς περισσότερο χρόνο και να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, για να μπορέσει να σας προσφέρει αυτά που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου- 20 Μαΐου): Ανταποκριθείτε στην ανάγκη σας να βρείτε κάτι που σας γεμίζει τα κενά που νιώθετε σε συναισθηματικό επίπεδο και που θα σας δίνει τα κίνητρα για έμπνευση. Αξιοποιήστε σωστά το χρόνο σας σε ότι θα αφορά τις επιλογές σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτετε και κατ’ επέκταση τις προτεραιότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου- 21 Ιουνίου): Η  υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό  και στον οικονομικό σας τομέα, θα ηρεμήσει τα νεύρα σας. Αποφασίστε να πάρετε τη ζωή  σας στα χέρια  σας, γιατί έτσι θα πάψετε να γκρινιάζετε στους άλλους. Ενεργοποιήστε τη διαίσθηση στις επιλογές σας και θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου): Ξεκαθαρίστε τις  υποχρεώσεις σας  και προβείτε σε επενδύσεις για το μέλλον, κυρίως εργασιακές και συναισθηματικές. Με τον οικονομικό σας τομέα ασχοληθείτε αργότερα. Προσέξτε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, καθώς θα έχουν απήχηση στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου- 23 Αυγούστου): Οργανωθείτε καλύτερα για να πετύχετε την  ανάπτυξη μερικών παραμέτρων προόδου. Μπορείτε να ξεκινήσετε μερικά πράγματα τα οποία στο μέλλον θα σας προσφέρουν κάποια αίσθηση ασφάλειας, αλλά αν αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα φροντίστε να είναι κάτι πρωτοποριακό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου): Με βάση νέες αξίες που θα εμφανιστούν σε σχέσεις με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, δημιουργήστε μια νέα τάξη πραγμάτων που θα είναι για δικό σας όφελος. Αν ξέρετε τους αυτοπεριορισμούς και τις δεσμεύσεις σας μπορείτε να τους ξεπεράσετε και να δημιουργήσετε στρατηγικές που θα οδηγήσουν σε επιτυχίες.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου): Μην αφήσετε τον  εαυτό σας να σας  παρασύρει σε ακρότητες  ειδικά σε τομείς της  ζωής σας που αυτή τη στιγμή είναι υψίστης  σημασίας. Λειτουργήστε προνοητικά και προσεκτικά. Εάν δεν είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις συνέπειες, διατηρήστε μια ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου): Αποφύγετε λάθη στην οικονομική σας διαχείριση. Κινηθείτε έξυπνα και έγκαιρα για  να πετύχετε τους νέους  σας στόχους και την αναδιοργάνωση της προσωπικής σας ζωής που είναι τα βασικά σας ζητούμενα. Οι εξελίξεις στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή θα είναι ραγδαίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ ( 23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου): Κρατήστε την ψυχραιμία  σας, γιατί θα υπάρχει μια ευθιξία από την πλευρά των άλλων σε αυτά που λέτε ή κάνετε. Η αρμονία θα είναι προϊόν συνεργασίας, οπότε προσπαθήστε στη διαδρομή να μη τη χάσετε εξαιτίας τρίτων. Απολαύστε τις στιγμές αναγνώρισης των ικανοτήτων σας από το σύντροφό σας και μην είστε τόσο μετριοπαθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου): Μπορεί η συμπεριφορά  του συντρόφου  σας να είναι εριστική, αλλά μη νομίζετε πως  η δική σας αντιμετώπιση είναι καλύτερη. Στο  πλαίσιο αυτών  που θέλετε, είναι  μια παρακινδυνευμένη εξομολόγηση. Καταλαβαίνει τις ανάγκες σας και όταν έρχεται η κατάλληλη στιγμή είναι κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου): Ψάξτε να βρείτε πίσω από τα ποικίλα  σχόλια του συντρόφου  σας τα παράπονα που  κρύβει, αλλά αφήστε τον να δράσει ελεύθερα σε ότι θα αφορά  τις προσωπικές του ανάγκες. Αξιοποιήστε τις συζητήσεις μεταξύ σας για να καταλήξετε σε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου): Δεν είναι τόσο δύσκολο να δείχνετε σεβασμό απέναντι σε όσους σας περιτριγυρίζουν. Για να νιώσετε καλύτερα περιορίστε τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Προσπαθήστε να βγάλετε άκρη από μια αυτονόητη αλήθεια του συντρόφου σας. Μην αφήνετε την ευθιξία και τον εγωισμό σας να πρωτοστατεί στη σχέση σας.

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner