Υπέροχο ήταν το σημερινό επεισόδιο της ''Αρχαίας Πεθεράς'' στο Mega TV!


Πολύ ωραίο το Α' Μέρος της ''Αρχαίας Πεθεράς'' στο Mega TV! Για άλλη μια φορά ο σεναριογράφος αλλά και ηθοποιός Παναγιώτης Καποδίστριας, εντυπωσίασε τους τηλεθεατές με το πρώτο μέρος της ''Αρχαίας Πεθεράς''. Αναμφισβήτητα είναι από τους καλύτερους και νέους ταλαντούχους σεναριογράφους της γενιάς του! Ήδη αναμένουμε το δεύτερο μέρος της ''Αρχαίας Πεθεράς'' την άλλη Τρίτη στις 22:30 στο Mega Tv.

Περίληψη: Η Αγαρίστη είναι μια γυναίκα του 5ου αιώνα π.Χ. που ζει μια συμβατική ζωή με τον άντρα της, Ξάνθιππο. Η μόνη της φίλη είναι η Ευρυνόμη και η πιστή της δούλα. Τα πάντα αλλάζουν, όταν φέρνει στη ζωή τον Περικλή και αποκτά νέες προοπτικές η ζωή της, να τον κάνει μεγάλο στρατηγό και αρχηγό της Αθήνας. Ο Περικλής, όμως, μεγαλώνοντας βάζει σε προτεραιότητα την προσωπική του ζωή και αποφασίζει να παντρευτεί την Ελένη. Η Αγαρίστη, μη μπορώντας να κάνει πίσω, αποφασίζει να δεχτεί αυτό το γάμο. Εκείνο που ποτέ δεν κατάφερε να δεχτεί είναι η απόφασή του, μετά από μερικά χρόνια να παρατήσει την πρώτη του γυναίκα, για να συζήσει με μια εταίρα, ονόματι Ασπασία.  


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη (Αγαρίστη), Δημήτρης Λιόλιος (Περικλής), Βασίλης Ευταξόπουλος (Ξάνθιππος), Ευγενία Ζέκερη (Ελένη), Αλεξάνδρα Κουλούρη (Ασπασία), Νατάσσα Τσακαρισιάνου (Ευρυνόμη), Μίρκα Παπακωνσταντίνου (Πυθία), Χριστίνα Χρήστου (Δούλα), Παναγιώτης Καποδίστριας (Σωκράτης), Αλέξανδρος Σωτηρίου ('Ομηρος), Γιάννης Τρίμμης (Φειδίας), Ελένη Καρβέλη (Ξανθίππη), Αρετή Ζαχαριάδου (Αψευδής), Θανάσης Νάκος (Διογένης), Κωνσταντίνος Πασσάς (Αναξαγόρας), Στέλιος Πάρρης (Ευρυπίδης), Θωμάς Τσαμπάνης (Ικτίνος), Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης (Καλλικράτης), Μάνος Ψιστάκης (Πάραλος), Νίκος Γεωργίου (Αριστοφάνης), Μιχάλης Αϊνατζόγλου (Σόλων), Τριαντάφυλλος Πατήρης (Ηθοποιός), Νίκος Γιαννίκας (Δάμωνας), Πέτρος Πετράκης (Αριστείδης)
Στο ρόλο της αφηγήτριας η Βίκυ Σταυροπούλου

Σενάριο: Παναγιώτης Καποδίστριας
Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Πετρινιώτης
Εκτέλεση παραγωγής: Sonar Tv

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner