Ο γιατρός του "Gray's Anatomy" σε πορνό βίντεο με τη γυναίκα του και τη... μαντάμ του Χόλιγουντ

Βίντεο με ερωτική δράση στο οποίο συμμετέχουν ο γιατρός του "Gray's Anatomy", το "κορίτσι του Noxzema" και μια Miss USA, η οποία, όπως λένε, εξελίχθηκε στη "μαντάμ του Χόλιγουντ" (Do you Know madame? Ναι, αυτό ακριβώς που καταλάβατε) κυκλοφόρησε στο Ίντερνετ, πλουτίζοντας τη... συλλογή των γυμνών σκανδάλων των ανθρώπων του Χόλιγουντ.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν γυμνές φωτογραφίες της Vanessa Hudgens (δείτε ΕΔΩ), λίγο πριν την νέα της ταινία, αμέσως μετά διέρρευσαν ολόγυμνες φωτογραφίες της Ashley Greene (δείτε ΕΔΩ) και τώρα το βίντεο-φωτιά που καίει τους συμμετέχοντες στην... ομαδική αυτή δραστηριότητα. Πρόκειται για τους Rebecca Gayheart, γνωστή παλαιότερα και ως "κορίτσι του Noxzema", τον σύζυγό της και γιατρό στη σειρά "Gray's Anatomy", Eric Dane και την Kari-Ann Peniche που από Μiss "αναγορεύτηκε" σε... τσατσά του Χόλιγουντ.

Στο βίντεο παρουσιάζονται όλοι γυμνοί στο σπίτι της... Χολιγουντιανής μαντάμ και ενώ οι κυρίες "παίζουν" στο κρεβάτι, ο... dr Love κυκλοφορεί γυμνός πάνω- κάτω αλλά τελικά τους... κάνει παρέα! Το story συνεχίζεται στη μπανιέρα- όπως κάθε τσόντα που σέβεται το φιλοθεάμον κοινό- με τις κυρίες, γιατί όλες κυρίες είναι κατά βάθος, να πλατσουρίζουν σε στιλ "πάει η βαρκούλα του ψαρά" και να χαριεντίζονται ασυστόλως ενώ σε ρόλο καμεραμάν είναι ο γιατρός της... τσόντας!
Αν θέλετε να δείτε το βίντεο για να διαμορφώσετε και... ιδίαν άποψη δείτε το ΕΔΩ


showbitch-vip

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner