Ο Dr. Seeng μιλάει για το βίντεο Μουζουράκη...

Όσοι από εσάς δεν ξέρετε τι έχει συμβεί ή θέλετε να δείτε το βίντεο κάντε κλικ ΕΔΩ ή στο banner δεξιά του μπλογκ μας!

Τι κάνουν ένας ημι-άσημος κι ένας που θέλει να τον γνωρίσει η μάνα του, προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα; Μα φυσικά προκαλούν. Πως; Υποστηρίζοντας κάποιες θέσεις τους (δεκτόν), με προκλητικό όμως τρόπο. Και χάνουν ενδεχομένως το δίκιο τους (σε μερικά σημεία συμφωνώ μαζί τους).

Προσβάλλουν, παριστάνουν τους προοδευτικούς και τους κουλτουριάρηδες, τους δήθεν ανεξάρτητους και ντύνουν τις απόψεις τους με το γνωστό φορεματάκι της «σάτιρας». Ακολουθώντας πιστά το δόγμα Τριανταφυλλόπουλου, ο Μουζουράκης και ο άλλος, κατάφεραν να πετύχουν το σκοπό τους. Να κερδίσουν δημοσιότητα με ανορθόδοξο τρόπο.

Ειδικά ο πρώτος, αφού δεν ικανοποιήθηκε με την αναγνωρισιμότητα που προσπάθησε να του προσφέρει η άμοιρη ροκ σκηνή και δεν του αρκεί να είναι ένας απλός συμπρωταγωνιστής του Παπακαλιάτη (χμ… παριστάνεις το μάγκα και συμμετέχεις σε σίριαλ για κοριτσάκια;), από σήμερα θα μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το επαγγελματικό του μέλλον.

Εγώ προσωπικά δεν είμαι εθνικιστής. Αγαπάω τη χώρα μου, σέβομαι το εθνικό μας σύμβολο, αλλά αυτό δεν μπορεί να με κάνει εθνικιστή. Δε με ενοχλεί αν κάποιος είναι άθεος ή δεν είναι υπερήφανος για τη χώρα του ή είναι Αλβανός ή ναρκομανής(;) Ούτε υπήρξα ναρκομανής, ώστε να βρεθώ στο κοινωνικό περιθώριο και να αισθάνομαι κόμπλεξ με τους γύρω μου και ευρύτερα με τη χώρα μου.

Με ενοχλούν οι ακραίες θέσεις και τα φανατικά στοιχεία. Με ενοχλεί ο Άδωνις, ο Καρατζαφέρης, η οικογένεια Πλεύρη, ο σούπερ-προοδευτικός Τσίπρας, ο γνωστός Τσουκαλάς του Ολυμπιακού, ακόμα και ο αθλητικογράφος Μίνος που υποστηρίζει με απίστευτο πάθος την ίδια την ομάδα μου.

Δυστυχώς είμαστε ως φάρα, ακραίοι χαρακτήρες. Υπερβολικοί σε όλα. Σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την εκπλήρωση των στόχων μας. Μουζουράκη, σήμερα σε μάθαμε κι εσένα. Διαφήμισες και το site του φίλου σου. Εύγε…

ΥΓ. Φυσικά έχουμε και τα άλλα φυντάνια μας... Στα σχόλια που υπάρχουν κάτω από το βίντεο βρήκαν την ευκαιρία πολλοί να βγάλουν τα φονικά τους ένστικτα στη φόρα. Σιγά ρε αλάνια... θα λερωθείτε. Τους δίνετε και αξία...

φιλικά Dr.Seeng

 ευχαριστούμε..

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner