Χαμός για στοιχήματα στις εκλογές


"Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου δείχνουν οι Έλληνες ψηφοφόροι, ε σόρρυ παίχτες, ε σόρρυ τζογαδόροι. Βέβαια να σας πω την αλήθεια από εμπειρία και ενδελεχείς μετρήσεις και συγκρίσεις που κάνουμε τα τελευταία χρόνια, θέλει λίγη προσοχή το συγκεκριμένο θεματάκι και το γιατί θα το ακούσετε μόνο εδώ στο betmanager.gr.Για αρχή λοιπόν ενημερώνουμε ότι τα γραφεία στοιχημάτων του εξωτερικού φιλοξενούν στα κουπόνια τους τις ελληνικές βουλευτικές εκλογές και από τα ποσοστά που

προσφέρουν, εξάγονται "άκρως σημαντικά συμπεράσματα"... Να μη ξεχάσω ότι στις προηγούνμενες εκλογές με παίρναν τηλέφωνο συγκεκριμένοι υποψήφιοι και συγγενείς υποψηφίων και τρελλά χωμένα άτομα στα πολιτικά, του χαμένου κυρίως τότε κόμματος, να με ρωτήσουν τι γίνεται με τους συντελεστές, γιατί καλώς ή κακώς δε λένε ψέματα οι συντελεστές. Που λέτε η τάση φαινόταν χωρίς καν να δω δημοσκοπήσεις. Σχεδόν και τη διαφορά ήξερα, είχα πέσει υπερβολικά κοντά... αλλά γιατί?? Εμ, εδώ σας θέλω, σκεφτείτε λίγο πονηρά...
Υπήρχαν συγκεκριμένες ομάδες τότε που προσπαθούσαν να επηρεάσουν το δείκτη στοιχημάτων και φυσικά τη τάση, για να μπερδέψουν κόσμο και να ποντάρει ή και να ψηφίσει. Προσωπικά ξέρω τουλάχιστον 7-8 άτομα που επειδή έτσι και αλλιώς δεν ήξεραν ποιον να ψηφίσουν, στοιχημάτισαν και μετά ψήφισαν.. και ο ένας έβαλε χοντρό πακέτο, μέχρι και στη γιαγιά του άρχισε τη παρλαπίπα... να ψηφίσει τότε ΛΑ.Ο.Σ.
Και εκεί που όλα μοιάζαν ρολόι, καμιά μέρα πριν τις εκλογές μπαίνω σε συγκεκριμένα sites και βλέπω τους συντελεστές άνω κάτω, έναν τζίρο που ξεπερνούσε ότι βάλαν όλα τα κόμματα μαζί σε όλη τη προεκλική περίοδο (3πλά και 4πλα χρήματα) και συγκεκριμένα πακέτα να διαμορφώνουν την αγορά. Χμ.. σκέφτηκα έχει κλέισει το θέμα.. Ξέρω τι θα γίνει γιατί τα λεφτά παν στα λεφτά, δε γίνεται ξαφνικά να παίζουν όλοι το ίδιο!!!
Και όμως αυτό δεν ήταν τίποτα, 1.30 με 2 ώρες πριν το κλείσιμο της κάλπης έπεσε το πιο χοντρό πακέτο που έχω δει στη ζωή μου.. τα ποσά που είδα ήταν εξωπραγματικά, αγόραζες πολλά σπίτια, και όλα μέσα σε μία μέρα... και τι έγινε μετα οέο? Βγήκαν τα αποτελέσματα των exit polls."

http://betmanager.gr/

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner