Ανακυκλωση ρούχων και αξεσουαρ

Ανακυκλώστε χρησιμοποιημένα ρούχα. Ανταλλάξτε υλικά και ιδέες. Φτιάξτε μοναδικά χειροποίητα αξεσουάρ. Σταματήστε να επιβαρύνετε το περιβάλλον. H μη κερδοσκοπική οργάνωση ANCE (Δίκτυο Εμπειρογνωμόνων Αθήνας) για την υποστήριξη των λιγότερο ευνοημένων, στο πλαίσιο της δράσης της για την προώθηση ενός βιώσιμου και λιγότερο καταναλωτικού τρόπου ζωής σε όλα τα επίπεδα, διοργανώνει το δεύτερο κύκλο εργαστηρίων επαναχρησιμοποίησης υλικών για την δημιουργία κοσμημάτων, αξεσουάρ, ρούχων και χριστουγεννιάτικων στολιδιών από τις 17 Οκτωβρίου 2009 και κάθε Σάββατο (12:00 – 15:00) στου Ψυρρή (Οδός Μιαούλη 15α, στον 5ο όροφο).
Η συμμετοχή στα εργαστήρια θα είναι δωρεάν για μετανάστες, ανέργους, άτομα άνω των 65 ετών και γενικά άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Τα Εργαστήρια θα συνεχιστούν το 2010 με καινούργιες θεματικές ενότητες που θα ανακοινωθούν στο τέλος του 2009.
Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη των εργαστηρίων κα Σιώκου Παρασκευή στα τηλ. 210... και 210 8215044.

http://kala-nea.blogspot.com

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner