Φωτογραφίες από την απονομή του τριπλά πλατινένιου δίσκου του Νίκου ΒέρτηΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ για τον χαρισματικό Νίκο Βέρτη που επέστρεψε και σάρωσε στις πωλήσεις με το νέο studio album. Το κοινό λάτρεψε τα νέα τραγούδια του Νίκου Βέρτη και το απέδειξε αγοράζοντας το album. Σε εποχές που οι πωλήσεις πέφτουν ο Νίκος...
Βέρτης ανεβαίνει, σπάει κάθε ρεκόρ επιτυχίας και δικαίως κατέχει τον τίτλο του πιο εμπορικού τραγουδιστή του 2009.


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Κι όλα γυρίζουν σε ένα δίσκο: βαριές υπογραφές προικισμένων συνθετών κι ευρηματικών στιχουργών. Μια ευφυής ενορχήστρωση που δένει αριστοτεχνικά διαφορετικές μουσικές φόρμες. Και η ανεπανάληπτη ερμηνεία του Νίκου Βέρτη που δίνει στα τραγούδια την τελική τους πνοή.


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Οι επιτυχίες είναι εδώ! Από το ομώνυμο πρώτο τραγούδι του δίσκου όπου ο εξαίρετος Χρήστος Νικολόπουλος δίνει λιτό, λαϊκό και στιβαρό ρυθμό στους στίχους του Λευτέρη Χαψιάδη. Τον Αντώνη Βαρδή απρόβλεπτο όσο ποτέ –σε τέσσερα κομμάτια που κινούνται σ’ όλη τη μουσική γκάμα από το λαϊκό τραγούδι («Βαρέθηκα») ως την μπαλάντα («Δεν τελειώσαμε»), σε στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου–. Τον Παναγιωτή Παυλή στους στίχους και τη μουσική του «Προδοσία στην αγάπη». Τον Δημήτρη Δέκο που μελοποίησε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου (η τελευταία υπογράφει τους στίχους και σ’ ένα παραδοσιακό αρμένικο κομμάτι). Και τέλος, τον ίδιο το Νίκο που στο ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ υπογράφει κι ως συνθέτης τέσσερα τραγούδια σε στίχους, Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, Νίκου Γρίτση, Βίκυς Γεροδόθωρου, δικούς του και του Αδάμου. Το τελευταίο δεν είναι άλλο από το ΟΝΕΙΡΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, τη λεπταίσθητη μπαλάντα που ο Νίκος Βέρτης παρουσίασε για πρώτη φορά τη βραδιά των Mad Video Music Awards 2008.


Και οι εκπλήξεις του δίσκου δεν σταματούν εδώ! Το «ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ» κυκλοφόρησε σε τριπλή έκδοση. Η πρώτη, με τα 12 τραγούδια του δίσκου συν ένα πολυσέλιδο περιοδικό αφιερωμένο στο Νίκο Βέρτη τη ζωή του και την καριέρα του, πήγε σε 14000 σημεία διανομής σε όλη τη χώρα, στην τιμή των 9.90 ευρώ. Η δεύτερη (κανονική έκδοση-jewel box) διατίθεται στα καταστήματα δίσκων σε προνομιακά χαμηλή τιμή, όπως άλλλωστε και η τρίτη, συλλεκτική έκδοση σε κασετίνα με δύο cd: το ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ κι ένα Mega Mix με 13 μεγάλες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη σ’ ένα non stop party!


Για πρώτη φορά η Universal Music κι ο Νίκος Βέρτης, δύο μόλις χρόνια μετά από τον διπλά πλατινένιο του δίσκο «Μόνο για σένα» που ξεπέρασε τα 60.000 αντίτυπα σε πωλήσεις, επιχειρούν τέτοιο άνοιγμα σε νέα σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα και σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές για την αγορά των δίσκων! Και η απάντηση του κόσμου με τις τριπλά πλατινένιες πωλήσεις επιβράβευσαν τον ξεχωριστό Νίκο Βέρτη για αυτή την ενέργεια και τον ανακήρυξαν ως τον πιο εμπορικό λαϊκό τραγουδιστή της νέας γενιάς. 


troktiko

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner