Τα Ζώδια της Εβδομάδας!

To www.spyros-tagas.blogspot.com συνεργάζεται με την αστρολόγο Βιργινία Λεούση!


Άστρα από τη Βιργινία Λεούση
Γρηγορίου Λαμπράκη 109, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, Τ.Κ. 18534, Τηλέφωνα για ραντεβού: 210-4131584 / 210- 4117422
                                           210-4222828 (και fax) / 6932232132
E-mail: virginialeousi@ath.forthnet.gr

                                                Πέμπτη 15 έως 21/10/09
ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου- 20 Απριλίου): Πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσουν  να βρείτε το χρόνο  να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα προκαλέσουν αναστάτωση. Βρείτε χρόνο για διασκέδαση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή για να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι.
ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου- 20 Μαΐου): Μην  αφήσετε τα σχέδια για το μέλλον να σας απορροφούν, γιατί θα χάσετε το παρόν. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας, αλλά αν χρειαστείτε βοήθεια μη διστάσετε να τη ζητήσετε. Μη δώσετε συνέχεια σε κουβέντες ή κακόβουλες πράξεις ανθρώπων που σας πλήγωσαν. Προβληματιστείτε όσο είναι καιρός, αλλάζοντας ότι δε σας αρέσει και δε σας αντιπροσωπεύει.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου- 21 Ιουνίου): Αντιμετωπίστε  με χιούμορ τα εμπόδια  και θα δείτε τις  εξελίξεις να σας  δικαιώνουν. Μη γυρίζετε σε καταστάσεις που  σας αγχώνουν και  δε σας οδηγούν  πουθενά. Για να μην  αγχωθείτε αργότερα, τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Μην αφήνετε στην άκρη τις προσωπικές σας σχέσεις για χάρη της εργασίας σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου): Αποφύγετε να λύσετε εκκρεμότητες γιατί  δε σας ευνοούν  οι συνθήκες. Εάν  υπάρχουν αντιθέσεις ή απομάκρυνση από κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, υπάρχει τρόπος να γεφυρώσετε το χάσμα που δημιουργήθηκε. Παρατηρήστε τις εξελίξεις, συλλέξτε πληροφορίες και φροντίστε οι αποφάσεις σας να συμβαδίζουν με τα γεγονότα.
ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου- 23 Αυγούστου): Η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο εύκολα αυτά που επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και μη μείνετε στάσιμοι. Βρείτε το σωστό τρόπο συνεννόησης με τους συνεργάτες αλλά και τα οικογενειακά σας πρόσωπα, ώστε να μη σας φοβίζουν οι αλλαγές που θα γίνουν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου): Απαιτείτε να παραμένετε ενήμεροι για τις  οικονομικές εξελίξεις, καθώς δε θα σας  επιτρέψουν να κάνετε λάθη στις συμφωνίες  σας. Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα  τα λάθη του παρελθόντος και θα είστε υποχρεωμένοι να τα αντιμετωπίσετε για να μπορέσετε να συνεχίσετε παρακάτω τη ζωή σας.
ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου): Επιδιώξτε εποικοδομητικές  συμφωνίες στις υποθέσεις  σας για να ξεπεράσετε ανώδυνα τα εμπόδια  και να θέσετε καλύτερες βάσεις στις συναλλαγές σας. Δημιουργήστε μια νέα καλύτερη τάξη πραγμάτων και αποφύγετε κόλπα και παιχνίδια στις επαγγελματικές σας συμφωνίες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου): Πάνω στις βάσεις που  τώρα θα θέσετε θα στηριχτεί  το μέλλον σας. Θα αυξηθεί η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας. Μη φερθείτε εγωιστικά στους άλλους, γιατί από μόνοι σας θα μειώσετε τις ευτυχισμένες σας στιγμές. Οι αντιθέσεις είναι το μόνο που δε σας χρειάζεται εάν θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τις πολλές σας υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ( 23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου): Προσπαθήστε να αποφύγετε  τις εντάσεις και  τις συγκρούσεις  με τα άτομα του  περιβάλλοντός σας  και κινηθείτε  ψύχραιμα με γνώμονα  τη λογική. Οι διευθετήσεις δε θα είναι πάντα  εύκολες και σε ορισμένα σημεία θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες τομές.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου): Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε εν μέρει  τη στάση σας, καθώς  θα ανακαλύψετε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις  που υπήρχαν μόνο στο μυαλό σας. Η εξυπνάδα σας  θα είναι αυτή που θα σας γλιτώσει από τη σπατάλη χρόνου. Εφαρμόστε τις πρωτότυπες ιδέες που θα ακούσετε παρακάμπτοντας για μια φορά την πεπατημένη οδό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου): Εάν διαπιστώσετε ότι σας λείπουν  κάποια μέσα για να προχωρήσετε ή  η συμπαράσταση από κάποιους που περιμένατε, μην απογοητευτείτε. Θα απαιτηθούν κάποιες θυσίες από μέρους σας, αλλά οι εξελίξεις σας υπόσχονται επιτυχία. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιους ανθρώπους με τους οποίους ζείτε μαζί ή συνεργάζεστε.
ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου): Η συμπεριφορά σας στις σχέσεις σας θα συζητηθεί και κριθεί πολύ, γι’ αυτό φροντίστε να μη δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις. Μην προσπαθήσετε σώνει και καλά να περάσετε τις δικές σας απόψεις και να πείσετε ότι μόνο εσείς ξέρετε το σωστό, καθώς ούτε οι ίδιοι το πιστεύετε αυτό.

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner