Ζώδια όλης της εβδομάδας!

Από σήμερα αλλά και κάθε εβδομάδα, θα μαθαίνετε για τα ζώδια, καθώς το μπλογκ μας συνεργάζεται με την κυρία Βιργινία Λεούση!


Άστρα από τη Βιργινία Λεούση
Γρηγορίου Λαμπράκη 109, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, Τ.Κ. 18534, Τηλέφωνα για ραντεβού: 210-4131584 / 210- 4117422
                                           210-4222828 (και fax) / 6932232132
E-mail: BirginiaL@hotmail.com

                                                Πέμπτη 8 έως 14/10/09
ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου- 20 Απριλίου): Είναι προτιμότερο  να αφήσετε την  επίλυση δύσκολων προβλημάτων για  μια άλλη μέρα. Στις μάχες που δίνετε για να πετύχετε, φροντίστε να τις κερδίζετε με δικά σας όπλα. Επιβάλετε να δώσετε προτεραιότητα σε επαγγελματικής φύσεως προβλήματα. Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας, καθώς αλλαγές θα προκαλέσουν αναστάτωση.
ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου- 20 Μαΐου): Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήσετε μια συζήτηση να εξελιχθεί σε μάχη. Εσείς έχετε την ευθύνη των πράξεών σας, οπότε μην επιτρέπετε κριτικές σε ότι κάνετε. Οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο σοβαρά μεγάλες αλλαγές. Σώστε τη σχέση σας από τη ρουτίνα και μη γυρίζετε σε καταστάσεις του παρελθόντος.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου- 21 Ιουνίου): Μελετήστε  προσεκτικά τις προτάσεις  των συνεργατών σας  και κερδίστε το χαμένο έδαφος. Για να αλλάξετε την ψυχική σας  διάθεση, πρέπει να αλλάξετε την εμφάνισή σας. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, πριν νιώσετε πλήξη. Τα ενδιαφέροντά σας πληθαίνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε πιο δημιουργικοί.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου): Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό πριν νιώσετε πλήξη  και βρείτε χρόνο  για τους φίλους σας. Παρόλο που δε θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, θα έχετε καλύτερη ψυχική κατάσταση αυτό το μήνα που θα σας βοηθήσει και στη συνέχεια.
ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου- 23 Αυγούστου): Αφήστε τα νάζια και  αποφύγετε τις  άστοχες κινήσεις και τις κακές σκέψεις. Είναι κρίμα να χαλάσετε το ευνοϊκό κλίμα που υπάρχει, τώρα που βρίσκεστε τόσο κοντά στους στόχους σας. Ακόμα και αν προβληματιστείτε από τα λεγόμενα άλλων, μην γίνεται αντιδραστικοί ή απόλυτοι, επειδή δε θέλετε να υιοθετήσετε την άποψή τους, αφού έτσι κι αλλιώς η απροθυμία σας θα είναι εμφανής.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου): Απομακρυνθείτε από  ότι σας δημιουργεί άγχος και σας  αποδυναμώνει την  χαρά και την αισιοδοξία σας. Εξάλλου, μόνο εσείς  μπορείτε να βάλετε καινούρια δεδομένα στη ζωή σας. Πρέπει να ολοκληρώσετε μια σειρά από προσπάθειες που έχετε αρχίσει εδώ και καιρό με πολύ κόπο, εάν θέλετε πραγματικά να έχετε τα πρώτα καλά αποτελέσματα.
ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου): Δώστε τη μάχη σας, γιατί όσο παραμελείτε  αυτά για τα οποία  θέλετε να αγωνιστείτε, τόσο θα νιώθετε ότι  έχετε ματαιώσει  σημαντικά πράγματα για τον εαυτό  σας για μια  φορά ακόμα. Προσπαθήστε  να γίνετε περισσότερο  τρυφεροί και συμπονετικοί με τους άλλους. Η επιθετικότητα στον υπερθετικό της βαθμό, είναι ένας τρόπος που δείχνει ανασφάλεια.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου): Οι ευαισθησίες που  θα σας βγουν αυτό το μήνα στην επιφάνεια, είναι για να σας  υπενθυμίσουν πως  δεν είστε φτιαγμένοι από σίδερο. Απαλλαγείτε τάχιστα από φορτία που δε σας αναλογούν. Επιλέξτε κάτι περισσότερο από αυτό που θεωρείτε ότι είναι απλά καλό για εσάς. Μην έχετε τη λανθασμένη εντύπωση ότι δεν αξίζετε κάτι καλύτερο, γιατί ασυνείδητα προκαλείτε την ατυχία σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ ( 23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου): Σε οτιδήποτε σας  φαίνεται αντίθετο προς τις πεποιθήσεις  σας, πράξτε κατά συνείδηση. Το έδαφος για να βάλετε τους όρους  σας  και οι άλλοι  να τους αποδεχθούν είναι γόνιμο. Όταν είστε έτοιμοι  να κάνετε κάποιες κινήσεις που θεωρείτε ότι μέσα από αυτές είστε περισσότερο ο εαυτό σας, δε χρειάζεται να διατηρείτε απολογητική συμπεριφορά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου): Μπορεί φαινομενικά  να σας φαίνεται πιο  εύκολος και πιο  λογικός ο λανθασμένος  τρόπος να λύσετε τα προβλήματά σας, αλλά όπως και να έχει πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Η συναισθηματική θύελλα ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας θα είναι αναπόφευκτη. Αφιερώστε χρόνο για να προλάβετε τις αντιπαραθέσεις και θυμούς του.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου): Μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην επωμίζεστε εσείς όλες τις ευθύνες. Ασχοληθείτε με το να σταθεροποιήσετε μια σχέση που εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει. Μην είστε καταπιεστικοί, ούτε παράλογοι στις απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας.
ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου): Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που  σας ενθουσιάζουν προκειμένου να ξεφύγετε από την πλήξη  που νιώθετε. Ένα  μικρό συμβάν θα σας  κάνει να δείτε  τη ζωή από μια  άλλη οπτική γωνία. Μην  ανακατεύεστε σε επαγγελματικές συζητήσεις, ειδικά σε αυτές που δε σας αφορούν.

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner