Τα Ζώδια της Εβδομάδας!

To www.blogakias.gr σε συνεργασία με την γνωστή αστρολόγο Βιργινία Λεούση σας παρουσιάζει τα ζώδια της εβδομάδας!


Άστρα από τη Βιργινία Λεούση
Γρηγορίου Λαμπράκη 109, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, Τ.Κ. 18534, Τηλέφωνα για ραντεβού: 210-4131584 / 210- 4117422
                                           210-4222828 (και fax) / 6932232132
                                                Πέμπτη 29/10 έως 4/11/09
ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου- 20 Απριλίου): Πάρτε την απόφαση  να δοκιμάσετε κάτι που πραγματικά θέλετε να πετύχετε, αλλά διατηρώντας  τις επιφυλάξεις  σας μέχρι να σιγουρευτείτε  ότι είστε έτοιμοι για αυτό. Η αυτοπεποίθησή σας θα αυξηθεί και θα εντυπωσιάζετε. Τώρα που η δημιουργικότητά σας είναι ακμαία προβάλετε τις ικανότητές σας και θα πετύχετε ακόμα περισσότερα.
ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου- 20 Μαΐου): Η  υποστήριξη σημαντικών  ατόμων θα σας λυτρώσει, γι’ αυτό δεν είναι απαραίτητο με την πρώτη δυσκολία να παραποιείτε τις καταστάσεις και να αγχώνεστε. Τα εμπόδια και η ματαίωση των σχεδίων σας ανήκουν πια στο παρελθόν, οπότε μπορείτε να εδραιώσετε τη θέση σας μέσα από ένα ουσιαστικότερο προγραμματισμό.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου- 21 Ιουνίου): Οι αλλαγές για εσάς είναι πιο εύκολες  και περισσότερο  συνειδητοποιημένες, οπότε αν νιώθετε  παγιδευμένοι μέσα σε παλιές καταστάσεις  μπορείτε να απαγκιστρωθείτε. Συγκεντρωθείτε και  δώστε στον εαυτό  σας την ευκαιρία να ξεπεράσει κάποια παροδική κρίση αυτοπεποίθησης, γιατί οι κρίσεις και οι επικρίσεις δεν οδηγούν πουθενά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου): Η απόλυτη ανάγκη να πετύχετε μια καθαρή συνεργασία θα γίνει  η αιτία να ομολογήσετε  αδυναμίες, αλλά και  να αποδεχθείτε ή  να κρίνετε τα τρωτά των άλλων. Για να ολοκληρώσετε μια αλλαγή προτιμήστε μικρά βήματα που είναι ασφαλή, χωρίς να αφήσετε τα περιθώρια στους άλλους να σας αρπάξουν ότι σας ανήκει δικαιωματικά.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου- 23 Αυγούστου): Οι σχέσεις σας  μαρτυρούν τις  δικές σας αδυναμίες, αφού η διατήρησή τους αποδεικνύει ότι υπάρχουν κοινά στοιχεία. Καλύψτε τα συναισθηματικά σας κενά κάνοντας σωστότερες επιλογές. Το χιούμορ είναι σωτήριο και εσείς το χρειάζεστε τώρα που η αγωνία σας να εδραιωθείτε είναι μεγάλη, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο εκτός από το να περιμένετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου): Τίποτα δε θα σας  δοθεί έτοιμο, αλλά σημασία έχει ότι  μπορείτε να πετύχετε πολλά. Δείξτε διαλλακτικότητα  για να κερδίσετε  χρόνο, κόπο και χρήμα. Μπορεί οι προθέσεις σας προς τους άλλους να είναι καλές, αλλά αν δεν περιορίσετε τον εγωισμό σας δε θα μπορέσετε να τους το αποδείξετε.
ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου): Μάθετε να εκτιμάτε τα πρόσωπα που  είναι πάντα δίπλα  σας. Οι καινούριοι ρυθμοί στην καθημερινότητά σας θα δημιουργήσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στη σχέση με το σύντροφό σας, αλλά με την πάροδο των ημερών θα βρείτε την ισορροπία που επιθυμείτε στη σχέση σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου): Η προσγειωμένη αντιμετώπιση των διλημμάτων σας από το σύντροφό σας, θα σας απομακρύνει από κινδύνους. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι μη δώσετε υποσχέσεις που γνωρίζετε ότι δε θα κρατήσετε. Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές επαγγελματικών σχεδίων θα σας προκαλέσει εκνευρισμό.
ΤΟΞΟΤΗΣ ( 23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου): Με καλοπροαίρετη διάθεση ένα ξεκαθάρισμα θα είναι καλό, αφού θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα. Μπορεί ο σύντροφός σας να απολαμβάνει την ασφάλεια μέσα στη σχέση σας, αλλά δε θα μειωθεί η ένταση των συναισθημάτων του. Μην κάνετε κάτι ασυνήθιστο εκτός από το να είστε ο εαυτός σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου): Στις δημόσιες εμφανίσεις σας φροντίστε  να είστε πιο εγκρατείς  για να μη δίνετε ευκαιρίες να σας  σχολιάζουν. Ο αυθορμητισμός  σας μπορεί να γίνει  πολύ εύκολα στόχος παρεξηγήσεων. Ζητήστε γνώμες από αγαπημένα πρόσωπα για ότι σας προβληματίζει.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου): Μοιράστε ευθύνες  και αφιερώστε  περισσότερο χρόνο  στις δικές σας  ανάγκες. Προβάλετε  τις καινούριες σας  ιδέες και περιμένετε μέχρι να γίνουν αποδεκτές. Σε δύσκολα επαγγελματικά θέματα προσπαθήστε να σκεφτείτε πρακτικές λύσεις. Ακούστε απόψεις ανθρώπων που έχουν διαφορετικές αξίες και φιλοσοφήστε τα προβλήματά τους.
ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου): Θα τα καταφέρετε και  οι επαγγελματικές σας  ανησυχίες δε θα κρατήσουν πολύ. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα και ξεκουράστε το μυαλό σας από σκέψεις που σας αγχώνουν. Αφήστε ακόμα και τον πόνο που νιώθετε κάποιες φορές, να εκφραστεί για να καταλαγιάσει.

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner