Ματθίλδη Μαγγίρα «Έκανα μπότοξ και αγριεύομαι όταν με βλέπω στον καθρέφτη»

Στην εκπομπή της Βάσιας Λόη μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα για την αδελφή της, το μπότοξ που έχει κάνει και τη συνεργασία της με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την Μπέττυ και κατά πόσο έχει αλλάξει, η Ματθίλδη είπε πως είναι αλλαγμένη αφού πλέον έχει φουσκώσει η κοιλιά της. «Έχει γλυκάνει, έχει βάλει και μερικά κιλάκια. Έβαλα και εγώ κιλά για συμπαράσταση. Για γάμο δεν γνωρίζω κάτι. Φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα παντρευτούν».

Για το μπότοξ, η Ματθίλδη Μαγγίρα είπε πως έχει κάνει και το μοναδικό που την ενοχλεί είναι το ότι τρομάζει όταν βλέπει το πρόσωπό της. «Μετά την επέμβαση μοιάζεις λίγο με διαβολάκι και αγριεύομαι όταν με βλέπω στον καθρέφτη. Αλλά μετά φεύγει» δήλωσε.

Όσο για τη Eurovision, η Ματθίλδη είπε πως από τη στιγμή που η Μπέττυ δεν μπορεί να συμμετάσχει στην παρουσίαση τότε ούτε εκείνη επιθυμεί να το κάνει. «Εμένα μόνη μου δεν μ’ ενδιαφέρει να το κάνω. Πάντως με την ΕΡΤ έχουμε πολύ καλές σχέσεις» είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Λάκη Λαζόπουλο που ξεκίνησε το 1992 και ολοκληρώθηκε το 1999. «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία η συνεργασία μου με τον Λάκη. Τόσα χρόνια συνεργαζόμασταν και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που με είδαν και με καταλάβανε. Γι’ αυτό και με άφησε απόλυτα ελεύθερη να δημιουργήσω».


Yupi.gr

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner