Μικρά μυστικά ώστε να μην παρατήσετε στην μέση τις αθλητικές δραστηριότητες σας!

   Γράφει ο Σπύρος Τάγκας


Πολλά άτομα ξεκινάν το τρέξιμο και μετά από 5 - 10 λεπτά σταματάνε γιατί δεν αντέχουν την γυμναστική είτε γιατί βαριούνται. Μην νομίζετε ότι μόνο εσείς νιώθετε πολλές βαρεμάρα αλλά και άνθρωποι που ασχολούνται χρόνια και ενεργά με την γυμναστική. Εδώ θα μάθετε λίγα και καλά μυστικά για να αυξήσετε τον χρόνο της αθλητικής δραστηριότητας σας αλλά και να μην τα παρατήσετε στην μέση.


Διαβάζοντας και κάνοντας τα παρακάτω πράγματα, 90% δεν θα παρατήσετε αλλά και θα συνεχίζετε ακόμη πιο πολύ.

  • Όταν ξεκινάτε να κάνετε τρέξιμο, καλό είναι να έχετε ένα δροσερό μπουκάλι με νερό ή χυμό.
  • Κατά την διάρκεια του τρεξίματος, βοηθάει το να ακούτε μουσική, καθώς σας χαλαρώνει και σας δίνει πιο πολύ ενέργεια. Ακόμη περνάει ο χρόνος πιο γρήγορα και κάνετε ακόμη πιο πολύ τρέξιμο.
  • Καλό είναι να έχετε μαζί σας στην αθλητική σας δραστηριότητα έναν φίλο σας ή την παρέα σας, καθώς ο χρόνος θα περνά πιο ευχάριστα και θα κάνετε ακόμη καλύτερες επιδόσεις, διότι καλλιεργείται ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους, ο ανταγωνισμός. ( με την καλή έννοια )
  • Να θυμάστε τον στόχο που έχετε θέσει και να προσπαθείτε να τον τηρείτε, διότι όσο περνάν τα χρόνια, τόσο πιο δύσκολα μπορούμε να κάνουμε κάτι, πόσο μάλλον να έχουμε γρήγορα ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Προσπαθείτε να επιλέγε ασκήσεις που είναι κατάλληλες για τον εαυτό σας, διότι αυτές θα μπορείτε να τις εκτελέσετε με κόπο, ενώ ασκήσεις που δεν μπορείτε να κάνετε, μόνο με την σκέψη, δεν θα κάνετε απολύτως τίποτα.
  • Τέλος, να θυμάστε να κρατάτε σε ένα δικό σας αρχείο την προοδό σας μέρα με την μέρα ή όποια μέρα κάνετε, αλλά όπως σας έχω ξαναγράψει σε άλλα άρθρα, μέσα από το μπλογκ μου και την στήλη ''Υγεία'' του μπλογκ.

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner