Η θέση του μπλογκ σε όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες!


Το www.spyros-tagas.blogspot.com θέλει να εκφράσει τα παρακάτω:

- Τα μπλογκς είτε είναι ενημερωτικά είτε προσωπικά, είναι χώροι ανταλλαγής νέων αλλά και ελεύθερων απόψεων.
- Τώρα πια αφού θα κάνουν άρση απορρήτου, ότι ξέρει κάνεις για σκάνδαλα και άλλα, δεν θα μπορεί να το δημοσιοποιεί, διότι θα υπάρχει άρση απορρήτου. Αυτό θέλουν μερικοί, διότι ξέρουν ότι τα ΜΜΕ πάντα θα σιωπούν.
- Τα μπλογκς όμως πάντα για πολλούς είναι εχθρός και αμέσως πάνε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ενώ κάποια μεγάλα site όπου παίρνουν χορηγίες 60000 ευρώ και παραπάνω, δεν τους παίρνει να πάνε κόντρα. Εμ έτσι είναι, όποιος έχει λεφτά, μπορεί και κλείνει στόματα.
- Θέλουν να κλείσουν ένα μπλογκ επειδή είπε αλήθειες που πόνεσαν πολλούς, αλλά κάποιο γνωστό site όπου εξυπηρετούνται συμφέροντα αλλά και γράφονται πολλά φασιστικά σχόλια αλλά και κανονίζονται διαδηλώσεις ή και ακόμη χειρότερα πράγματα, δεν κάνουν τίποτα.
- Δεν ξέρω τι να πω, διότι είναι απίστευτο αυτό που γίνεται στην Ελλάδα. Να γίνεται άρση απορρήτου για ψύλλου πήδημα. Σε καμία άλλη χώρα δεν γίνεται.
- Κάθε ''μεγάλος'' και λεφτάς θέλει να κλείσει μπλογκς που ξεπερνούν τις 1,5 εκατομμύριο  επισκέψεις, διότι χάνει μεγάλο ποσοστό διαφημίσεων.
- Τέλος να ξέρετε ότι τα ανώνυμα μπλογκς είναι ανώνυμα γιατί θέλουν να πουν αλήθειες και κάποιοι δεν τους αφήνουν.

Διαφήμιση

Subscribe via email / Ενημερωνεστε δωρεαν μεσω e-mail

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner